2777
2789
عنوان

بالاخره بی بی چک من

4658 بازدید | 224 پست

سلام دوستای خوبم❤️

اینم بی بی چک‌ من، بالاخره دو خط شدن 

مطمعنم با دعای شماها واس منم شد و خدا خواست

ان شالله به زودی شاهد حاجت روا شدن و مثبت شدن همتون باشم

الانم منتظر جواب آزمایشم، محتاج دعاتون هستم تااونم مثبت بشه بسلامتی

الهی همه منتظرا ب زودی چشمشون روشن شه❤️🤲🌹

آمین

دلم بلندترین نقطه از زمین را می خواهد! جایی که به تو‌ نزدیکتر باشم و هوایی را نفس بکشم که تو حوالی آن هستی ! می دانم از رگ گردن به من نزدیک تری! ولی قلب بی قرارم دست و دلش می لرزد ! کاش ابری بودم زیر دستانت یا هوایی بودم در پهنای آسمانت ! خدای من حواست به من باشد ! من ب سبک خودم نزدیک شدن به تو را میخواهم !               ❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای جاااانم مبارکت باشه خوش اومدی به جمعمون 

عکس بذار انرژی بگیریم ذوق کنیم

پسرم؛ بزرگ مردِ کوچکِ من...تو بهترین هدیه خدا و زیباترین ثمره ی عشق مایی، من و بابایی بی صبرانه منتظرِ گرفتن دستای کوچولوتیم👨‍👩‍👧 خدایا بزرگترین سرمایه های زندگیم؛ همسرم و کوچولومون رو همیشه به تو میسپارم مواظب عزیزترینام باش❤🥰

عزیززززمممم الهی شکر 😍انشاءالله بسلامتی دوران بارداری و سپری کنی و دلبندتو در اغوش بگیری 

برای منم دعا کن خدا بهم ی پسر بده اسمشو بزارم حسین 😍

البته ی دختر ناز سه سال و نیمه ب اسم زینب خانوم دارم 🥰

خرّم آن کس که در این محنت گاه،خاطری راسبب تسکین است ...🫀🌱

برامنم دعا کن یه بار دیگه بی بی چکم مثبت شه ولی اینبار خدا برام حفظش کنه و بمونه برام 

بزودی من مادر میشم قولشو از خدا گرفتم 😍😍 الهی به امیدتو ۱۴۰۳/۳/۱۶ روز تولدمه امسال بهترین هدیه ی تولدو خدا به من داد وقتی فهمیدم توی دلم دلبری لونه کرده😍 شاید دوقلو باشه اخه چند تا فولیکول داشتم من از خدا کم نمیخوام بچه میخوام دوقلو میخوام صحیح و سالم  تاروز تولدم امضای من ب حقیقت تبدیل میشه منم مادر میشم انتظارم تموم میشه خدایاشکرت امشب ۱۴ روز امپول hcgمیگذره هنوز بی بی چک نزدم چون میترسم از منفی شدنش نمیدونم دارمت یانه ولی من هرشب باهات حرف میزنم کاش خدا تورو به من بده  روز تولد امام رضا بی بی چک مثبت شد خداروشکر خودت مواظب تودلی باشه ممنون ازت واقعا عاشقتم خدا خدایا تورو به دو دست بریده ابالفضل قسم میدم قلب بچه ام تشکیل بشه بزودی ممنونم ازت 😍 خدایا خودت مواظب هدیه قشنگ ایی که بهم دادی باش به خودت میسپارم دوست دارم  برام‌حفظش کن❤ دخترم زیباترین هدیه خدا مثل یه کوه پشتت میمونم خداتورو برام حفظ کنه  

من هیچوقت از بی‌بی چک مثبت ذوق نکردم😄بار اول ک مثبت شد کلی گریه کردم ولی الان خداروشکر میکنم 

بار دوم مثبت شد پسرم یک سالش بود قلب جنین تشکیل نشد سقط

بار سوم ک مثبت شد چندماه پیش ک پسرم ۴سالشه بازم کلی گریه کردم پوچ شد

مجردی با خودم پیگفتم من اصلا بچه نمیخام ولی در برابر شوهر نتونستم مقاومت کنم

حسرت به دلم موند مال منم دوخط سه 

تو ی دخترم سه سال دو خط نشد بلاخره با کلی نذر و نیاز شد که من تا چند ماهگی بارداری مدام بی بی چک میزدم 

الآنم دوساله تو اقدام دومی هستم ،به دلم موند یکبار مثل بقیه غافلگیر شم و یهویی بگم ناخواسته بود و بی بی مثبت بشه

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

دلت که شاد شد منم دعا کن این ماه دیگه طاقت درد امپولو ندارم الهی سالم بغل بگیری

۱۴۰۲/۱/۲۳ من ناامیدترین آدم دنیا بودم بخاطر مادر نشدنم بعد کلی امپول😭 و...ولی .....میاد روزی که مینویسم کنجدم عمر غمم خیلی کوتاه بود😍

عه عکساش آپلود نمیشه😂😂

دلم بلندترین نقطه از زمین را می خواهد! جایی که به تو‌ نزدیکتر باشم و هوایی را نفس بکشم که تو حوالی آن هستی ! می دانم از رگ گردن به من نزدیک تری! ولی قلب بی قرارم دست و دلش می لرزد ! کاش ابری بودم زیر دستانت یا هوایی بودم در پهنای آسمانت ! خدای من حواست به من باشد ! من ب سبک خودم نزدیک شدن به تو را میخواهم !               ❤️

ممنون از همتون

ان شالله ب زودی خدا حاجت تک تکتون رو روا کنه❤️