2777
2789
عنوان

شامه شما هم بوی خیانت میفهمه؟

343 بازدید | 29 پست

وجود غریبه هارو تو رابطه م حس میکنم ولی نمیتونم ثابت کنم، گاهی وقتا اخلاقش ۱۸۰ درجه باهام عوض میشه. بی رحم میشه نگاهش از بالا به پایین میشه و تحقیرم میکنه چشمشم دنبال زنایی میگرده که قیافشون برعکس منه. واقعا خیلی دلم گرفته نصف شبی نشستم زار زدم.

شما هم به شوهرتون مشکوک میشین بدون دلیل و مدرک؟

دانشجوی پزشکی ام، اینجام تا نظرات مختلف رو ببینیم و بحث کنیم. با افتخار مذهبی و معتقد♥️♥️

من حقیقتا به شوهرم گفتم روزی ک بفهمم خیانت کردی آخرین روز زندگیته و ب هر روشی ک بتونم حتما می‌کشمت 

اگ منو نخواستی فقط بهم بگو نه مهریه نه هیچی میرم بیرون از زندگیت ولی اگر خیانت کنی وقتی ک منم هستم روز بعد تو نمی‌بینی...

مامان دوتا بچه پشت سرهم😍😘⁦❤️⁩فاصله سنی یک سال و چندماه⁦👨‍👩‍👧‍👦⁩💐خدایا به همه خونه خوب و بزرگ بده💖⁦❤️⁩

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی گفت در جواب؟

😂😂😂😂😂قیافش شبیه علامت سوال شده بود بدبخت😂😂😂😂😂بعد پاشد ظرفارو شست

مامان دوتا بچه پشت سرهم😍😘⁦❤️⁩فاصله سنی یک سال و چندماه⁦👨‍👩‍👧‍👦⁩💐خدایا به همه خونه خوب و بزرگ بده💖⁦❤️⁩

بله خیلی اتفاقی خاب دیدم شوهرم بهم خیانت میکنه پاشدم گوشیش رو سرچ کردم دیدم اووووه چه خبره، البته فقط چت معمولی بوده ولی خب....

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
اگه خواست خیانت کنه توام خیانت کن بفهمه کی به کیه

ی دختر خوب خودشو خراب نمیکنه بخاطر یک پسر بد

شأن اسیدبیستر این حرفاس

اگه خواست خیانت کنه توام خیانت کن بفهمه کی به کیه

نه قانون نه شرع نه جامعه خیانت زن رو مثل مال مرد موجه نمیدونه😞

دانشجوی پزشکی ام، اینجام تا نظرات مختلف رو ببینیم و بحث کنیم. با افتخار مذهبی و معتقد♥️♥️

خیانت نکرده ولی نگاهشو حس میکنم

نگاه بعضیا به شوهرم حس میکنم و نگاه شوهرم بهشون

حسم میگفت امروز گوشی شوهرتو نگاه کن 

نگاه میکردم میدیدم پیام دادن بعضی از مشتری هاش

فکر میکنن من هالوام خودم زنم متوجه میشم سلام با سلام چقدر فرق داره😏

کاربر قدیمی ام  کاربری شیشم   .دعام کنید منم مادر بشم ....

نامزد من ک تا الان چیزی ازش ندیدم برام کم نزاشتع از عشق و محبت خداروشکر تا پای جونش هم برای بدست آوردنم جنگیده

مهرم هم طوری هست ک تخم نمیکنه خلاف بره 

ولی شغلش طوری هست دخترا کارت مغازش بر میدارن پیله میشن بهش و کرم میریزن و اصرار و التماس میفتن دنبالش

میاد بهم میگه عصبانی میشم نگه هم بدتر میشم این قضیه ی خورده حساسم کرده

عشق ماندگارمی🖇️♥️⁦(⁠●⁠♡⁠∀⁠♡⁠)⁩
خیانت نکرده ولی نگاهشو حس میکنم نگاه بعضیا به شوهرم حس میکنم و نگاه شوهرم بهشون حسم میگفت امروز گو ...

اره ما زنا حس ششم و شامه خیلی قویی داریم، غریزیه و ته دلمون خبرمیده