وجود غریبه هارو تو رابطه م حس میکنم ولی نمیتونم ثابت کنم، گاهی وقتا اخلاقش ۱۸۰ درجه باهام عوض میشه. بی رحم میشه نگاهش از بالا به پایین میشه و تحقیرم میکنه چشمشم دنبال زنایی میگرده که قیافشون برعکس منه. واقعا خیلی دلم گرفته نصف شبی نشستم زار زدم.
شما هم به شوهرتون مشکوک میشین بدون دلیل و مدرک؟
دانشجوی پزشکی ام، اینجام تا نظرات مختلف رو ببینیم و بحث کنیم. با افتخار مذهبی و معتقد♥️♥️
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بله خیلی اتفاقی خاب دیدم شوهرم بهم خیانت میکنه پاشدم گوشیش رو سرچ کردم دیدم اووووه چه خبره، البته فقط چت معمولی بوده ولی خب....
برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔 حال خوبت آرزومه پسر قشنگم قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿 به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!، چه لذتی داشت همین باهم؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی