2821
2789
عنوان

دارم دیوونه میشم

166 بازدید | 8 پست

من یک پسر ده ساله دارم.امروز کیفش پاره شد گویا تو مدرسه شوخی میکردن‌...کیف اینو دست رشته کردن...امشب اومد گفت بعد گفت دوستش بهش فحش های ک دار داده...منم گفتم میام مدرسه فردا صحبت میکنم به خانمشونم پیام دادم گفت پیگیری میکنه...بعد یهو پسرم گفت تازه بابا شوخیای دستی هم میکنه..منم گفتم اجازه نده از خودت دفاع کن..شوهرمم مثل پلنگ روم حمله برد که اگه به این بچه تجاوزم بشه تو اهمیت نمیدی...آخه تو کجای تربیت این بچه تا حالا بودی...خلاصه که کار رسوند به تجاوز که این بچه یه بلایی سرش اومده...آخه چقدر تو احمقی..میخاد بگه تربیتت غلطه...دارم دق میکنم بس که حرص خوردم...بخابه امشب پا نشه به حق 5 تن

متاسفانه چند روز قبل هم تاپیک زدن  که مدارس پسرانه اینطور حرف میزنن .

بماند که دختر خالم گفتش با یه دختر تو مدرسه دعوا کردن .‌هردوتاشون به همدیگه این خرفای بد رو زدن .‌اما دختره بیشتر گفته  این کم آورده .

مدارس اینطوری شدن متاسفانه .  معلومم نیست چرا رسیدگی نمیکنن .

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اروم باشین عزیزم  ولی هوای بچخونو داشته باشین چون واقعا تو سن حساسین

مهسا جان شما پسر دارین؟من بخدا خیلی حواسم هست.اما نمیدونم باید به پسرم بگم با بچه هایی که فحش ندن راه نره؟فقط یادش دادم تکرار نکنه..فقط گوش کنه رد بشه..خدایی مودبم هست...

حرص نخور خواهر آقایون هر جا کم میارن میندازن گردن خانوما😕 حالا شما که بچع ت پسره باید زبونت درازتر ...

بخدا سال تا سال نمیپرسه چطوره..امشب از سر شب بق کرده بود اومد خونه..من هی محل ندادم..شام گذاشتم..چایی گذاشتم..تا پسرم گفت شروع کرد....فقطم به من می پرید..من میگفتم بابا آروم باشید فردا میرم مدرسه ببینم چخبره؟بچه هرو نمیتونیم بکشیم که...پس فردا جامعه رو چیکار کنیم..اینم هی میپرید به من

مهسا جان شما پسر دارین؟من بخدا خیلی حواسم هست.اما نمیدونم باید به پسرم بگم با بچه هایی که فحش ندن را ...

نه پسر ندارم ولی خب کتاب خوندم بخصوص روانشناسی 

توی مدرسه از پسرایی که ارومن و مودب بیشتر سواستفاده میکنن اینو واقعا دیدم

همیشه میگن دخترا خیلی حساسن اما پسراهم به اون اندازه حساسن نباید اتفاقی رخ بده که در اینده روی زندگیش تاثیر بذاره 

خیلی  مراقبش باش