2777
2789
عنوان

قرص اورژانسی

225 بازدید | 27 پست

عذرخواهی میکنم برای خرید این قرص باید برم داروخونه چی بگم؟

فقط بگم قرص اورژانسی خودشون میدونن؟

تا چنتا میتونم بخرم؟

طریقه مصرفش رو میشه بهم بگین؟

مرسی از کمکتون ❤️

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله بگو قرص اورژانسی می‌خوام  هیچی بازش کن بزار تو دهنت بعد روش آب بخور

خیلی ممنونم😅

منظورم اینه ک خوندم باید یکی رو بعدش بخوری یکی رو ۱۲ساعت بعد

اینطوریه؟

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

برو بگو قرص اورژانسی میخام ی بسته بهت میدن یا ی دونه قرصه یا دوتا اگه یکی بود که بخور اگه دوتا بود دوتاشو همزمان باهم بخور

مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   
ببین اسمش اووسیر اگ ۷۵ باشه ک دو دونس  هر ۱۲ ساعت یبار بخور

آها درسته خیلی ممنونم سوالم درهمین مورد بود 

متشکرم ازتون❤️

من ال دی خوردم گفتم 1 ماه قرص بخورم رابطه داشتم شوهرم جلوگیری نکرد به حرفم گوش نکرد امروز بی بی زدم دیدم منفیه زیر 5 دقیقه بود رفتم بعد از چند ساعت دیدم هالهه و داره پر رنگ میشه حالا کمر دردم و حال تهوع و پاهام درد میکنه هنوز 2 تا از قرص هام مونده موندم باردارم یا عوارض قرصه

برو بگو قرص اورژانسی میخام ی بسته بهت میدن یا ی دونه قرصه یا دوتا اگه یکی بود که بخور اگه دوتا بود د ...

خیلی ممنون عزیزم ❤️

اونی ک ۱۲ساعت بعده و لیلی جون گفتن فرق داره با این؟

من ال دی خوردم گفتم 1 ماه قرص بخورم رابطه داشتم شوهرم جلوگیری نکرد به حرفم گوش نکرد امروز بی بی زدم ...

من تازه عروسم حقیقتا درمورد اینا هیچی نمی‌دونم🥲توم تاپیک بزن من هر بار سوال پرسیدم خیلی کمکم کردن شاید بهت گفتن

خیلی ممنون عزیزم ❤️ اونی ک ۱۲ساعت بعده و لیلی جون گفتن فرق داره با این؟

نه دوتاش یکیه اینو باهم بخوری بهتره اثر بخشی بیشتر و بهتری داره خدایی نکرده ممکنه دوازده ساعت بعد یادت بره دوتاش باهم بخور راحت سالی دو مرتبه ام میتونی اورژانسی بخوری بیشترش ضرر داره

مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   
من ال دی خوردم گفتم 1 ماه قرص بخورم رابطه داشتم شوهرم جلوگیری نکرد به حرفم گوش نکرد امروز بی بی زدم ...

ماه اولت بوده قرص رو شروع کردی؟

من تازه عروسم حقیقتا درمورد اینا هیچی نمی‌دونم🥲توم تاپیک بزن من هر بار سوال پرسیدم خیلی کمکم کردن ش ...

برای هرچی سوال داشتی من میتونم کمکت کنم تگم کن ☺️