2777
2789

بچه ها ...😭😭😭😭

من فکر کردم امتحانم چهار شنبس نگو سه شنبس 

کوفت نخوندممممم

کل کتاب جغرافیا امتحانه

حالا چیکار کنم

حالم خرابه

خوابم میاد😭🤦‍♀️

خدا لعنتم کنه تقصیر خودمه

من شاعرم ؛ ملقب به نامیرا🩵 اشعار عاشقانه میگم بدون اینکه طعم عشق رو چشیده باشم ؛ دوستدار ادبیات پارسی☘️ پایه ی بحث های فلسفی و ادبی👌با اعتقادات متفاوت و اندکی سنت شکن💥 اگه ساز سنتی میزنید من قطعا طرفدارتونم🪕 در حد تجربیات و دانشم سعی میکنم مفید واقع بشم🫂                                                                                                                    آتشی باشیم برای ققنوس روحمان ؛ این خاکستر را                                     ‹ققنوسی› دیگر در راه است...✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای منم نشستم زیست میخونم حداقل دو ساعت دیگه تمومه میمیرم

حد اقل برای شما تا دوساعته من مطمعنم امشب نمیتونم ۵ دقیقه هم بخوابم

من شاعرم ؛ ملقب به نامیرا🩵 اشعار عاشقانه میگم بدون اینکه طعم عشق رو چشیده باشم ؛ دوستدار ادبیات پارسی☘️ پایه ی بحث های فلسفی و ادبی👌با اعتقادات متفاوت و اندکی سنت شکن💥 اگه ساز سنتی میزنید من قطعا طرفدارتونم🪕 در حد تجربیات و دانشم سعی میکنم مفید واقع بشم🫂                                                                                                                    آتشی باشیم برای ققنوس روحمان ؛ این خاکستر را                                     ‹ققنوسی› دیگر در راه است...✨

یه شبه اینم میگذره من انقدررر شبا بوده تاصبح درس خوندم عذاب کشیدم از بیخوابی وحال بد الان یکیشم یادم نیست 

سعی کن درسایی که بارم بندی بیشتری داره رو اول بخونی اکه نرسیدی تموم کنی درس های مهم رو‌خونده باشی 

میشه لطفا واسه دوستم که فوت شده یه صلوات بفرستید

حالا من باید بخوابم فردا صبح کلی کار دارم و الان یدونه کدویین و یه قاشق اکسپکتورانت خوردم خوابم نمیبره😭

🔹️🔷️🔹️اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم🔹️🔷️🔹️
حد اقل برای شما تا دوساعته من مطمعنم امشب نمیتونم ۵ دقیقه هم بخوابم

بابا اخه من از 7 عصر دارم میخونم بدون استراحت فقط الان 10 دیقه اس گوشیو برداشتم تموم نمیشه چسام قرمز شدنن