2777
2789
عنوان

موسیقی برای بدنمون مضره😫😢

266 بازدید | 26 پست

میدونستید آهنگایی که گوش میدیم رو فرکانس 440 و برای بدنمون مضره؟ 😭

این فرکانس تو روحمون تاثیر میزاره 

دیدی مثلا یه آهنگ گوش میدی بعدش حالت بده حتی اگه اون آهنگ شاد باشه؟ بخاطر همین فرکانسس.. 

فرکانس طبیعی 432 

ی چنل تو روبیکا هست که فرکانس آهنگارو به 432 تغییر داده 

تازم میتونید آهنگاتونو بدید تا براتون تغییر بده 

این تبلیغ نی واقعیه 

@ferkans432hz 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هرشب روتین با آهنگام عشششششق میکنم مخصوصا شادو رقص و ورزش

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

🤕✌🏻👊🏻کارت حرف نداره 

لایکم نکن لطفا😩اگه لایکم کنی خیلی دیونه ای.       🧿❤Married‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ❤️🧿

که بیشتر ۵ دقیقه پوسیقی گوش کنم حالم بد میشه برای همین اصلا موسیقی گوش نمیکنم خوشمم نمیاد خواننده ها رو هم خوشبختانه نمیشناسم مخصوصا این جفنگای امروزی 

قدیمیها رو میشناسم که خیلی دوسشون دارم اونا رو هم گاهی گوش میدم مثل ابی گوگوش شماعی زاده بیژن مرتضوی 

خدایا شکرت

پ چرا من با آهنگ شاد فقط قرم میگیره 😐🎈

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️

تاحالا هیچوقت اینجا به کسی توهین نکردم اما این چرت ترین تاپیکی بود که توی این ۳سال اینجا گشتنم دیدم

جرمت را نمیدانم... توام ندان... اینجا سلول دنجیست که عاشق میله هایش میشوی... به بند زمین خوش آمدی🍃

اینجوری نیست حالت بد بشه

ولی کلا به مرور زمان اثر میذاره

چون ۹۰ درصد بدن ما آب هست واین مولکولا تحت اثر امواج صدا و فرکانسای مختلف شکلای مختلف به خودشون میگیرن و فرکانس ۴۴۰HZ در طولانی مدت مخربه

تاحالا هیچوقت اینجا به کسی توهین نکردم اما این چرت ترین تاپیکی بود که توی این ۳سال اینجا گشتنم دیدم

برو تو نت بگرد:/ کلی ویدئو ساختن که 90 درصد آهنگا رو فرکانس 440 کوک میشن که برای بدنمون مضره حتی ی دانشمند چینی بود فکر کنم این فرکانسو رو آب امتحان کرده