maaaammmyyyy مدیر استارتر عضویت: 1401/08/17 تعداد پست: 1793 عنوان سنجش 216 بازدید | 4 پست خانوما سنجش بینایی برای ورود ب مدرسه بردم بچه امو ی چشمش ۲۵ ی چشمش ۳۰ ب نظرتون ببرم معاینه چشم و این ک بهش عینک میدن بچه های شمام اینجور بوده 1402/02/11 | 22:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سروین4 عضویت: 1395/10/28 تعداد پست: 77048 این طرز معاینه ی سنجش که اصن صحیح نیسببرش بینایی سنجی که با دستگاه چشمشو بررسی کنن خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
maaaammmyyyy مدیر استارتر عضویت: 1401/08/17 تعداد پست: 1793 این طرز معاینه ی سنجش که اصن صحیح نیس ببرش بینایی سنجی که با دستگاه چشمشو بررسی کنن اره اخرین Eکه روی برد زده بودم رو نتونس قشنگ بگه
سروین4 عضویت: 1395/10/28 تعداد پست: 77048 اره اخرین Eکه روی برد زده بودم رو نتونس قشنگ بگه من پسرمو بینایی سنجی با دستگاه بردم چن ماه پیشدیروز هم رفتیم سنجشاینکه یه چشمش رو چشم بند میزنه و باید بگه کدوم طرفیهبیشتر برام شوخی بود تا معاینه چشم خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
maaaammmyyyy مدیر استارتر عضویت: 1401/08/17 تعداد پست: 1793 من پسرمو بینایی سنجی با دستگاه بردم چن ماه پیش دیروز هم رفتیم سنجش اینکه یه چشمش رو چشم بند میزنه ... معاینه بردم با دستگاه زمستون ولی الان یکم نگران شدم اخه شماره ۲۵ که اخری رو برد و نتونس با ی چشمش بگه بد الان تو نی نی سایت میزنم ۲۵ عینک نمیدن