2777
2789

سلام دوستان اونایی که تجربه آمپول hcg دارید میشه لطفا بگید به چه صورته چندم سیکل زدید و کی اقدام کردید و اینکه باردار شدید یا نه 

روز سونو و سایز فولی هم بگید لطفا 

برای من روز ۱۲ آمپول نوشته روز ۱۴ سونو باز ی آمپول برای روز ۱۴ نمدونم چرا اینجوری دیگه 

فقط 8 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من دومین بار میزنم فعلا باردار نشدم 🥺 ۱۲ سیکل رفتم سنو گفت یدونه ازاد شده بود ولی من س شب قبلش رابطه داشتم نمیدونم دیگ گرفته بود یانه ولی همون شب هم بهم امپول داد زدم همون شب و۱۴ رابطه داشتم نمیدونم دیگ باردار میشم یانه الان ۱۷ سیکلمم

قشنگی چشماتُ روی کره ماه پیدا کردم .
من دومین بار میزنم فعلا باردار نشدم 🥺 ۱۲ سیکل رفتم سنو گفت یدونه ازاد شده بود ولی من س شب قبلش رابط ...

فولی دیگم جز اونکه آزاد شده بود داشتی؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فولی دیگم جز اونکه آزاد شده بود داشتی؟ 

اخه قبلش بهم کلموفین داد فکر کنم یکی یا دوتا دیگ ۱۷ ۱۸ همچین سایزایی بود درست توضیح نمیداد تشخیص واسش سخت بود شما چندمین بار میزنی؟

اخه قبلش بهم کلموفین داد فکر کنم یکی یا دوتا دیگ ۱۷ ۱۸ همچین سایزایی بود درست توضیح نمیداد تشخ ...

من قبلا چند ماه زدم نتیجه نگرفتم ولی این ماه دوباره شروع کردم هنوز ۱۰ سیکلم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من قبلا چند ماه زدم نتیجه نگرفتم ولی این ماه دوباره شروع کردم هنوز ۱۰ سیکلم 

تاحالا رفته بودی سنو بهت گفته ازاد شده بازم فولیکول داشته باشی بهت امپول بزنه؟

تاحالا رفته بودی سنو بهت گفته ازاد شده بازم فولیکول داشته باشی بهت امپول بزنه؟

اره اگه باز هم داشته باشی بهت میدن ی آمپول دیگه بزنی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یعنی تاثیر نمیذاره رو اون فولیکی ک ازاد شده شاید بارور شده باشه اون قبلی hcg بد نیست؟

نه به باروری هم کمک میکنه تازه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40