2777
2789
عنوان

خدا کجاست

212 بازدید | 26 پست

ببخشید که باز دارم از دردام اینجا صحبت میکنم

جای دیگه ای و ندارم

مطمئنم هستم حرفام اینجا کسیو ناراحت نمیکنه پس راحت میحرفم چون تو دسته موضوعاتی نیست که پر بازدید بشه یا اصلا برای کسی مهم باشه

اما اگه یکیم حرفامو خوند میشه بهم بگه چه راهی برای آروم کردن خودش وسط سختی ها داره؟

من هیچ وقت تو عمرم آدم حسود و بد دلی نبودم همیشه خوشی همه و خواستم همیشه آرزو آرامش همه و داشتم دست ادماو گرفتم جون کندم برای رسیدن به آرزوهام اونم وسط یه عالمه داستان و سختی....

همیشه فکر میکردم دیگه تو زندگی خودم قرار نیست سختی بکشم.....

اما دقیقا یه ماه قبل ازدواجم فهمیدم احتمالا به سختی حامله میشم و تمام دوران عقد و ازدواجم کوفت شد.....سر عقد .....روز عروسی.....نمی‌دونین چی بهم گذشت 

چرا؟؟؟واقعا چرا باید یکی مثل من کل عمرش جون بکنه آخرشم این بشه وضعش؟؟؟

چرا یه دختر باید از روز عروسی و عقدش فقط استرس یادش باشه؟؟؟؟

و الان که یه سالم از ازدواجش نمی‌گذره هر بچه ای میبینه دلش خون بشه ؟؟؟

مگه من چه گناهی کردم؟؟؟؟؟

امروز خانومی و تو دادگاه دیدم که دختر شش سالش و برای یه شب در قبال یه خونه تو فرشته داد به یه مرد پنجاه ساله..... و من که یه عمر درس خوندم برای همچین روزی هیچ غلطی نتونسم بکنم؛!!!

آن زن لیاقت مادر شدن داشت اما از نظر خدا من ندارم؟؟؟؟؟

چرا هیچی نمی‌فهمم

چرا از هیچی سر در نمیارم

از خدا گله دارم.......💔💔💔💔

ازتون خواهش میکنم برای حاجت رواییم که مادرشدنمه برای من دل شکسته یه صلوات بفرستید و بهم بگین تا منم با دل شکستم دعاتون کنم قشنگا🥺❤️🍀

خیلیاتو این دنیا به اون چیزی که واقعن حقشون رسیده نرسیدن

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

میدونی دنیا پر از بی نظمی هایی هستش ک طبق عدالت چیده شده!از پایین ک میبینی خیلی همه چی درهم برهم و ناحقیه اما از بالا ک نگاه میکنی میبینی همه چی سرجاشه😢منم از این افراد استثنا نیستم چون خودمم ناباروری دارم

برای خوشبختی و کامیابی همدیگه دعا کنیم  اینو گذاشتم برای امضام که همیشه یادآوری بشه که با دعای یکدیگر هستش که ما احساس رضایت میکنیم توی زندگیمون  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا بهت صبر و آرامش بده

ما تلاشمون رو میکنیم ولی اگه نشد و خدا نخواست در نهایت تسلیم اراده ی خداوندیم

دیوونه کجا داره جز در خونه ی حسین❤                                         هر حاجتی داری الهی بگیری/الهی حرم رو ندیده نمیری/        بخدا روضه ی ارباب جای عبد روسیاهه🖤اگه روسیاهی رو کن اینجا بهترین پناهه❤توی سختی ها و تو نا امیدی بگو حسین/اگه آخرِخط دیگه رسیدی بگو حسین🖤بین این همه زشتی و پلیدی بگو حسین❤اگه از همه ی دنیا بریدی بگو حسین🖤بی نیازِ غیر بشی بگو حسین❤عاقبت بخیر بشی بگو حسین❤
خیلیاتو این دنیا به اون چیزی که واقعن حقشون رسیده نرسیدن

امضات چه حقه 😓

ازتون خواهش میکنم برای حاجت رواییم که مادرشدنمه برای من دل شکسته یه صلوات بفرستید و بهم بگین تا منم با دل شکستم دعاتون کنم قشنگا🥺❤️🍀

عزیزه دلم امیدوارم هر چه زودتر خدا خودش دلت و اروم کنه

دنیا پره از خوبی و بدیا

خوبیایی که به ذهنتم نمیرسه و بدیایی که به عقل هیچکس حتی خطور نمیکنه و باور پذیر نیست

خدا با ماست تو هر لحظه و هر ثانیه زندگیمون 

صدامون و میشنوه

صداش کن بازم صداش کن برات معجزه میکنه

تو ثانیه ورق بر میگرده

فقط نذار امید از قلبت بیرون بره

هیچوقت از رحمتش نا امید نشو

از ته قلبم برات ارزوی خوشبختی و شادی میکنم عزیزم

من مطمئنم روزای خوب نزدیکن💫

دکتر به منم گفته بود نمیشی از خدا خواستم بهم یه فرشته داد درکت میکنم چه حسی دیدن بچه های دیگه همش به ادم به دستو ماشون نگا میکنع میگه چقد گوگولین دقیقا اون حسابو تجزبه کردم دل ادم اتیش میگیره بحای اینکه از خدا نا امید شی بهش امیدوار شو منم دقیقا خدارو مقصر میدونستم ولی خدا یه کاری کرد خجالت کشیدم

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 
میدونی دنیا پر از بی نظمی هایی هستش ک طبق عدالت چیده شده!از پایین ک میبینی خیلی همه چی درهم برهم و ن ...

میدونین کاش بعد ازدواج می‌فهمیدم مشکلمو

این که آن همه استرس و قبل ازدواج تحمل کنم و روز عروسیم بشه جز سخت ترین روزای زندگیم باعث میشه حس کنم در حقم ظلم شده......گاهی میگم کاش ازدواج نمی‌کردم درسته همسرم همه چیزو میدونست و قبول کرد اما انگار بهش بد کردم

عزیزه دلم امیدوارم هر چه زودتر خدا خودش دلت و اروم کنه دنیا پره از خوبی و بدیا خوبیایی که به ذهنتم ...

مرسی از قلب و روح پاکتون امیدوارم دعاهای خیری که برام کردین ده برابر بشه و به خودتون برگرده

تروخدا دعا کنین برام به یه مو بنده امیدم بهش

طاقتم تموم شده اگه قادره اگه میبینه باید بدونه.....

💓🙏

عزیزم مشکلت چیه واسه باردار شدن؟

ذخیره ام پایینه اونم تو سی سالگی

واقعا نمی‌فهمم چرا

دکتر به منم گفته بود نمیشی از خدا خواستم بهم یه فرشته داد درکت میکنم چه حسی دیدن بچه های دیگه همش به ...

برای خودتون و فندقتون از خدا سلامتی و آرامش می‌خوام

منم خیلی خواستم بارهای بار با دل شکسته انشاالله جوابمو میده

التماس دعا 💓

میشد خدا دو تا بچه زیبا بهت بده و یکیشون ناقص باشه،،

میشد خدا چهارتا بچه بهت بده ک نتونی طبق آرمان های خودت تربیتشون کنی 

میشد یه بچه داشته باشی و تو توی بچگیش از دنیا بری 

میشد سه تا بچه داشته باشی و باباشون معتاد باشه و بی مسئولیت

بچه دار نشدن از همه ی اینا بهتره

خدا پشت همین ناآگاهی های ماست 

الله یعلم و انتم لا تعلمون 

عزیزم هر آدمی تو زندگی امتحاناتی داره که باید سربلند بیرون بیاد. تو ناباروری داری. من بلافاصله بعد از عروسی باردار شدم و ۷ ماه بعد صاحب ی بچه نارس شدم که مدتها به علت زردی و عفونت بیمارستان موند. بعدم که آوردیمش خونه مشکل برآمدگی  ناف و یبوست وحشتناک پیدا کرد. اما اصل قضیه این بود که من همیشه احساس میکردم که این بچه غیر عادیه چون خیلی گریه میکرد و علایم دیگه ای هم داشت. خلاصه سرتو درد نیاورم در نهایت معلوم شد که مبتلا به اوتیسم شدید هست . و الان ۲۰ ساله که من گرفتارم. اوایل به خدا میگفتم مگه من از تو بچه خواسته بودم که این مصیبتو سرم آوردی. ولی الان میفهمم که خدایی که خالق منه حتمأ میدونسته که این بهترین سرنوشت برای منه. چون دیگه ایمان آوردم که من انسان خیلی چیزها رو نمیدونم که پروردگارم می‌دونه.