2777
2789
عنوان

گوشی ، درس ،کمک 🥲😟 خواهشاً 🙏🙏

111 بازدید | 17 پست

گوشی مشغولم می‌کنه خواستم بدم والدینم بفروشن ولی قبول نکردن گفتن برا زنگ زدن اینا لازمت میشه واقعا نمیتونم کنترل کنم چیکارش کنم لطفاً کمک کنید 

واقعا می‌خوام درس بخونم عروسی نمیرم تفریح ندارم تلویزیون نمی‌بینم مهمونی نمیرم کلاسی نمیرم ولی گوشی همه این وقت هارو ازم میگیره 😔😔💔خواهش میکنم تورو جون هر کی که دوست دارین راهی بلدید بگید یا راهنمایی کنید 

هرچقدر هم که بگردی زندگی مثل مستی یا دیدن خواب یه زندگی دیگست

بده دست مامانت

صدای خنده خدا را می‌شنوی به هر آنچه تو محال می پنداری میخندد 🧡🎈 تیکر بارداری نیست _آقام امام زمان قول دادن عیدیمو بدن 💚⚡ بهترین و شاد ترین سالم ۱۴۰۲ سالی که پر است از لبخند بی انتظار 💜 باشد به یادگار ۱۴۰۱٫۱۲٫۲۸💙عید من یعنی تو وقتی از در تو بیای 💛نذر کردم امسال سفره چیدم که بیای🤍✨  برای سلامتی و فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستید 💚خدایا ما رو از عاشقان و منتظران واقعی ظهور آقا قرار بده🙏.   به نام خدای رنگین کمان  💐    صبر بسیار بباید پدر « پیر فلک» را که دگر مادر گیتی چو تو فرزند بزاید🖤                                                                          

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مامانم صبح تا شب خونه نیست سر کاره

بهتر اگه امکانش هست بده با خودش ببره سرکار 

اگه نیست خاموش کن بزار یه جایی دور از دید

صدای خنده خدا را می‌شنوی به هر آنچه تو محال می پنداری میخندد 🧡🎈 تیکر بارداری نیست _آقام امام زمان قول دادن عیدیمو بدن 💚⚡ بهترین و شاد ترین سالم ۱۴۰۲ سالی که پر است از لبخند بی انتظار 💜 باشد به یادگار ۱۴۰۱٫۱۲٫۲۸💙عید من یعنی تو وقتی از در تو بیای 💛نذر کردم امسال سفره چیدم که بیای🤍✨  برای سلامتی و فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستید 💚خدایا ما رو از عاشقان و منتظران واقعی ظهور آقا قرار بده🙏.   به نام خدای رنگین کمان  💐    صبر بسیار بباید پدر « پیر فلک» را که دگر مادر گیتی چو تو فرزند بزاید🖤                                                                          
برنامه های ارتباطی مث تلگرام و اینستا رو حذف کن

تلگرام و اینیستا ندارم به جاش سایت ها و یوتویوب و انواع کانال های ایتا ولی اگه یکیش رو حذف کنم گوشی جوریه یکی دیگه پیدا میکنم 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

بهتر اگه امکانش هست بده با خودش ببره سرکار  اگه نیست خاموش کن بزار یه جایی دور از دید

خاموش کنم دوباره روشن میکنم و اگه بدم مامانم هم فکر میکنن چی شده و اینا چون خبر ندارن که یوتویوب اینا میرم و دوست ندارم گوشیم رو کنکاش کنن🤦🏻‍♀️

بهتر اگه امکانش هست بده با خودش ببره سرکار  اگه نیست خاموش کن بزار یه جایی دور از دید

وای تو واقعا دندان قبول شدی؟ میشه درخواست دوستی بدم من و راهنمایی کنی خواهشاً😔😔💔

خاموش کنم دوباره روشن میکنم و اگه بدم مامانم هم فکر میکنن چی شده و اینا چون خبر ندارن که یوتویوب این ...

وای این یوتویوب کثافت 

منم معتادش بودم از درس افتاده بودم 

دلو زدم به دریا فییلتر شکن و حذف کردم 🤣 خداروشک وابستگیم کم شد

وای این یوتویوب کثافت  منم معتادش بودم از درس افتاده بودم  دلو زدم به دریا فییلتر شکن ...

وای منم قبلنا کل یوتویوب رو حذف میکردم یا فییلتر شکن رو که بزور میشه با این وضع پیدا کرد و دانلود کرد وقتی نیست خیال آدم راحته به شرطی که دوباره نصب نکنه ...باید دوباره حذف کنم 

وای تو واقعا دندان قبول شدی؟ میشه درخواست دوستی بدم من و راهنمایی کنی خواهشاً😔😔💔

اوکی