2777
2789
عنوان

حق با کیه ؟

165 بازدید | 13 پست

سلام، ما هر سال ماه رمضون نذری میدیم همه فامیل هم میان کمک خیلی جمع خوبیه ، اما زنداداشم هرسال بهونه میاره که کمک نیاد ، دقیقا روزی که ما نذری داریم میره پیش خانوادش ، البته که آشپزیشم صفره، خیلی هم بی دست و پاست ولی میتونه که یه ظرف بشوره  اما همونم نمیاد ، جالب اینکه پارسال داداشم اومد برای خانواده پدر زنش و برادرا و خواهرای زنش غذا گرفت برد ، امسال به مامانم گفتم بهشون نده بگو  غذا تمام شده ، خلاصه داداشم زنگ زده گفت ۲۰ تا غذا بزارید میام میبرم واسه خونواده زنم میخوام منم گفتم شرمنده غذا تموم شده اگه زنت اینجا کمک حال ما بود میتونست غذا برداره ، اصلا هم برام مهم نبود که داداشم ناراحت میشه یا نه ، در جا ۵ دقیقه نشده زنداداشم تو واتس اپ پیام داد که فکر میکنی نذری دادن آدمای سیاه دلی مثل شما قبوله؟ تو جمعتون نمیام چون آدم نیستین، منم گفتم حتما تو آدمی  ؟ خودتو دست بالا نگیر مونده یه لقمه غذا بودی که اونم بهت نرسید ، ماهیچ بدی به این خانوم نکردیم ۱۲ ماه سال یبار هم خونش نمیریم، اما مامانم میگه کار بدی کردی، من واقعا عصبی شدم کمکمون که نمیکنه ، احترام که نمیزاره  ، داداشم که عین نوکر و برده واسش حمالی میکنه ، شما بودین عصبانی نمیشدین؟  من که میدونم همه حق رو به زنداداشم میدین چون همیشه فقط خواهر شوهر بدبخت مقصره . 

من امیدم بخداست ، بعد خدا هم بخداست  

نه خوب کردی بعصی وقتا جلو دخترای امروز باید در اومد 

ما هم عروس بودیم والا با بچه بعد چندین سال تازه جرات کردیم این رفتارو بازم با ترس

تو رو خدا لایک نکنیدددددددددداین حساب مال 3 نفره 👆👌✌️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نذری مادر پدرتون بوده شما نباید دخالت می کردین هرچقدرم که عصبانی و حرصی باشید. اینجوری روابط بد رو بدتر کردید فقط

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

دمت گررررم 

بگو اگه ما آدم نیستیم خب غذامونونم نخور دیگه 

چه پرررروعه

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 
نذری مادر پدرتون بوده شما نباید دخالت می کردین هرچقدرم که عصبانی و حرصی باشید. اینجوری روابط بد رو ب ...

رابطه ای وجود نداره که بخواد بهتر یا بدتر بشه

رفتار زنداداشت زشته

خودش بی بهره میمونه از ثواب بردن

اما خوب بهتر بود شما دخالت نمیکردی

فقط 24 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اَلّهُمّ عَجّل لِوَلیکَ الفَرَج
دمت گررررم  بگو اگه ما آدم نیستیم  

عزیزم خب غذامونونم نخور دیگه  چه پرررروعه

غم شما کم عزیزم 🤩

منم از همین لجم گرفت ، وقتی میاد عین ملکه ها میشینه از خانم پذیرایی کنیم 

رفتار زنداداشت زشته خودش بی بهره میمونه از ثواب بردن اما خوب بهتر بود شما دخالت نمیکردی

اخه لجم گرفته هر وقت بابام اینا  مهمونی چیزی دارن حکایت همینه دیر میاد موقع شام 

صد در صد تو این قضیه  مقصری شک نکن

برو توبه کن و استغفار.

خیلیییییییییییییی  دلم میخواست، خیلیییییییییییییی  حرفارو بهت بزنم، البته، نه توهین و ناسزا.

اما

به دلایلی نمیتونم زیاد ادامه بدم.

صادقانه  بگم، اگه تفکرات، اخلاق و رفتارتو اصلاح نکنی، آینده و آخرت بدی در انتظارته.

موفق باشی

ارغوان، شاخه ی هم خون جدا مانده من... 
صد در صد تو این قضیه  مقصری شک نکن برو توبه کن و استغفار. خیلیییییییییییییی  دلم میخواست ...

از این قضاوتت مشخصه که چه آینده روشنی داری خودت 

از این قضاوتت مشخصه که چه آینده روشنی داری خودت 

خواهر من

اولا خودت از ما خواستی که نظر بدیم و قضاوت کنیم.

دوما:

خلاصه  میگم: 

۱- اگه آدم چیزی رو واقعا احسان و نذر میکنه، براش مهم نیست کی میخورتش،  حتی زنداداشت و اقوامش

۲- کمک کردن در تهیه نذری، سعادته( از نظر دیندار، ثواب داره، از نظر بقیه کار انسان دوستانه)، هرکی خواست انجام میده کسی نخواست هم از این سعادامحروم میشه. پی اجباری نیست که زندادشت حتما کمک کنه.

۳_ دروغ گفتن گناه کبیره است، دروغ گفتی که نذری تموم شده

۴_ غیبت زنداداشت گناه کبیره است.

تو از ما خواستی که کارت رو و تورو قضاوت کنیم و نظر بدیم. پس ظرفیت نظر مخالف رو داشته باش.

من نگفتم و نخواستم که منو قضاوت کنی.

برا من فرقی نمی کنه که تو خوب باشی یا بد  چون اصلا  نمیشناسمت.

من حرفمو زدم، دیگه حرفی ندارم. اگه ریپلای کنی  دیگه جوابی ندارم بدم، پس لطفا ریپلای نکن.

ارغوان، شاخه ی هم خون جدا مانده من...