2777
2789
عنوان

الان ۵روزه قهرم خونه بابامم، شوهرم ن زنگ زده ن پیام داده

| مشاهده متن کامل بحث + 794 بازدید | 56 پست
کارش اشتباه بوده پشت سر فامیلت حرف زده ولی خدایی فامیل مگه ارزش داره؟؟؟ الان فامیل اومدن مشکلت رو ...

بالاخره آدم به چیزی که متعلق به خودشو حتی اگه ازش خوشش نیاد یکی ی چیزی بگه برمیخوره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بالاخره آدم به چیزی که متعلق به خودشو حتی اگه ازش خوشش نیاد یکی ی چیزی بگه برمیخوره

بله منم گفتم کار شوهرش خیلی اشتباه بوده

و باید استارتر اعتراض میکزد ولی نه در حده کتک و فحش و قهر..

فامیل ارزش اینو ندارن

من با دوست پسر خودم ازدواج کردم؛ که با دوست پسر مردم ازدواج نکنم.."حق النــاسِ"شوخـی که نیس ولله😐🙄
😭😭 بهم برخورد  حس میکنم انگار اضافی بودم اصن با این آقا هم کلام شدم

اگ بهت برخورد پ اون چ جواب مسخره ای بود دادی انگار ن انگار طرف داره تاکید میکنه ک روانیی؟؟ الانم دیر نشده پیام بده اونجا چیزی نگفتم ب احترام همکارمون ولی هرچی فک میکنم نمیتونم توهینت رو بی جواب بزارم...

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
کارش اشتباه بوده پشت سر فامیلت حرف زده ولی خدایی فامیل مگه ارزش داره؟؟؟ الان فامیل اومدن مشکلت رو ...

تاپیکای قبلیشو بخون 

شوهرش به پدر مادرش توهین کرده ، کتکشم زده بنظرم کار خوبی کرده رفته از خونه

ولی استارتر کلا یه فکر اساسی به حال زندگیت بکن بخاطر بچه ات که کتک خوردن مامانشو نبینه 

تاپیکای قبلیشو بخون  شوهرش به پدر مادرش توهین کرده ، کتکشم زده بنظرم کار خوبی کرده رفته از خون ...

من قبلیا رو نخوندم نمیدونستم

اگر همچین آدمیه پس استارتر نباید منتظرش باشه..تا وقتی که اصلاح بشه

من با دوست پسر خودم ازدواج کردم؛ که با دوست پسر مردم ازدواج نکنم.."حق النــاسِ"شوخـی که نیس ولله😐🙄
فامیل همکارم چی میگفتم اخههه؟! زدم به در شوخی و خنده که تموم شه و دیگه جواب ندم که ول کن نبود 

ببخشید نسبت فامیلی و همکاری یکطرفس؟؟؟  وقتی بیخیال فامیلی و همکاری شده  جرات داشته توهین و تحقیرت کنه پس لزومی نداره خودتو به سادگی و ببخشید حماقت بزنی و بخندی و براش با خنده بنویسی مثل خودش جوابشو بده  .. 

براش بگو تیمارستان به ادمایی مثل شما نیازش بیشتره تا پرستارایی مثل من و بلاکش کن .. 

جرذبه و قوی باش وگرنه ایشون که هیچ با هرکس دیگه ای وارد رابطه بشی همین اش و همین کاسه اس هرکسی لیاقت شوخی نداره فک میکنن اویزونی

داشتم با خواستگارم حرف میزدم یه دفعه قاطی کرد  بیایین یکی برای من یه تایپک بزنه  دارم د ...

ببین خیلی بد باهاش حرف زدی 

ینی چی انگار بازجوییه، بعدشم نوشتی بیرونتون میکردم 

راجع به 

حاضر 

چقدرم غلط املایی داری 

بنظرم یاد بگیر با احترام با مردم رفتار کنی