2777
2789
عنوان

الان ۵روزه قهرم خونه بابامم، شوهرم ن زنگ زده ن پیام داده

| مشاهده متن کامل بحث + 794 بازدید | 56 پست
داشت پشت سر فامیلام میحرفید، بعد کار ب دعوا و کتک و فحش کشید، منم بلند شدم اومد اینجا 

چقدر بد که قهر کردی .اونم بخاطر فامیل

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 🙄🥴
تاپیک میزنم بیا تگت میکنم  دختر چقد بی رگی تو😡😡

اینقدر شوکه شدم 

نفسم یه لحظه گرفت چی میگفتممممم

یه صلوات یا حمد مهمونم کنین💚😞🙏انشأالله به چیزی که میخوام برسم😍 و همه چی زودتر حل بشه😞💚😍انشأالله همه حاجت روا بشن و همه گرفتاری ها حل بشه💚🙏 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚😍 برای شهیدان سید مجتبی علمدار شهید سید احمد پلارک سید رضا حسینی شهید ابراهیم هادی شهید تورجی زاده شهید علیرضا کریمی و تمام شهدا صلوات بفرستین برای 14 معصوم برای محمد و آل محمد برای نرجس خاتون و سلامتی آقا امام زمان صلوات🙏💚😍اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۳۰

حالا شما بی جنبه بازی درنیار شروع کننده خودت بودی اونم جواب داده ولی پسرونه،ولی بیشتر اخلاقش رو تحت نظر بگیر

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
فامیل همکارم چی میگفتم اخههه؟! زدم به در شوخی و خنده که تموم شه و دیگه جواب ندم که ول کن نبود 

بیخود زدی در شوخی...فامیل همکارت باشه جهنم...میگفتی مگ من با شما شوخی دارم حدتونو بدونید..

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
زدی یا خوردی؟

خوردم، فقط چن تا ضربه اون خورد 

ولی من زیاد خوردم 

15سالم بــود ک عاشقت شدم ،با حرفات خامم کردی و عقل از سرن پروندی ،دیگ هیچی برام مهـــم نبود(ن آبروی پدر ن مادر)،همه ی زندگیم تو شــده بودی،خونوادم مخالفت کردن و من تو رو انتخاب کردم حتی حاضر شدم بخاطرت آبروی بابامو ببرم،همه چی ب خوبی پیش رف خونوادمم قبولت کردن روز جشن فرا رسید و من بخاطر آرایشگری ک تو انتخاب کردی بعد 6 روز از عقدمون یه سیلی خوردم،اونروز پیش همه حتی غریبه ها هم خورد شدم،از اونروز ب بعد دیگ هیچی مث قبل نشد،من بجای روزای خوش،روزای بد زندگیمو گذروندم،بخاطر حـــرفات،مـادرت منو تحقیر کرد پیش عروس داییم،از اونروز دیگ خیلی پیر شدم دیگ همون دختری نشدم ک بقیه میشناختن شدم یه دختر سرد و بی احساس،دلم شد مث سنگ الانم ک 20 سالمه وقتی بهم نگا میکنن فک میکنن من یه زن 30 سالم
توام بد گفتی من بودم بیرونتون میکردم 😐

اینو قبول دارم 

ولی میتونست خیلی عادی بگه ناراحت شده و بهش برخورد فلان 

اون چه جور رفتاری بود 

یه صلوات یا حمد مهمونم کنین💚😞🙏انشأالله به چیزی که میخوام برسم😍 و همه چی زودتر حل بشه😞💚😍انشأالله همه حاجت روا بشن و همه گرفتاری ها حل بشه💚🙏 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚😍 برای شهیدان سید مجتبی علمدار شهید سید احمد پلارک سید رضا حسینی شهید ابراهیم هادی شهید تورجی زاده شهید علیرضا کریمی و تمام شهدا صلوات بفرستین برای 14 معصوم برای محمد و آل محمد برای نرجس خاتون و سلامتی آقا امام زمان صلوات🙏💚😍اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
اینو قبول دارم  ولی میتونست خیلی عادی بگه ناراحت شده و بهش برخورد فلان  اون چه جور رفتار ...

می‌خواسته یه چیزی بگه به قول خودش دلش خنک شه

آقایون دعوت به دوستی ندن

خواهر جون قربونت برم این سری گذشت اشکالی نداره اما یادت باشه اگه قصد داری واقعا زندگی کنی تا مشکلی پیش میاد قرار نیست قهر کنی بری خونه پدر. نمیدونم چرا بعضیا میگن فکر میکنن این ناز کردن هست و جواب میده .. خانواده بجز غصه خوردن‌ کاری از دستشون بر نمیاد... خودتون با هم گفت و گو کنید حلش کنید... 

جدا از مسئله شما،،، وقتی قبح یه مسئله ریخته میشه دیگه چه انتظاری داری همسرت برگرده آخه.. اون الان میگه الان که آبروی من رفت خانوادشم منو شناختن دیگه تلاشی نمیکنه برای برگشت شما و حتی ممکنه خدایی نکرده تکرار کنه. اصلا 10 سال بعد... 20 سال بعد شما ناراحتی امروز رو فراموش میکنی اما خانوادت ممکنه دیگه مثل قبل روی همسرت حساب باز نکنن. دعا میکنم خوشبخت ترین بشی زندگی سرشار از عشق و آرامش 💚

ارغوان، شاخه ی هم خون جدا مانده من... 
هیچی داشت پشت سر فامیلام حرف میزد منم جوابش دادم کار ب دعوا و کتک و فحش کشید، بعد بلند شدم اومدم خون ...

کارش اشتباه بوده پشت سر فامیلت حرف زده

ولی خدایی فامیل مگه ارزش داره؟؟؟

الان فامیل اومدن مشکلت رو حل کنن یا فقط خودتو دشمن شاد کردی؟!

من با دوست پسر خودم ازدواج کردم؛ که با دوست پسر مردم ازدواج نکنم.."حق النــاسِ"شوخـی که نیس ولله😐🙄
بیخود زدی در شوخی...فامیل همکارت باشه جهنم...میگفتی مگ من با شما شوخی دارم حدتونو بدونید..

😭😭

بهم برخورد 

حس میکنم انگار اضافی بودم اصن با این آقا هم کلام شدم