2821
2789
عنوان

وسواس شبها

299 بازدید | 18 پست

سلام

دوستا شبا خیلی اذیت میشم شاید بیست بار پاشم رخت خوابمو درست میکنم صاف میکنم به زورهم خوابم میبره روزهاهم کسل و بیحال شدید در حد توهم خیلی کم!!ولی خوابم نمیبره باید چیکارکنم توروخدا کمکم کنید

(کاربر آقا هستم) هرکس که بهم حرف بد نزنه یا اذیت نکنه میتونه ی ساندویچ برداره🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯

رخت خوابتو میخ کن ب زمین تکون نخوره😶

خب وسط خواب چیکار ب رخت خوابت داری اخه دختر وا بده لذت ببر از خواب😶

اقا ما یروز اومدیم یه ادم خوشگلو خوشتیپو بغل کنیم تق خوردیم به ایینه به همین برکت قسم😎😉
رخت خوابتو میخ کن ب زمین تکون نخوره😶 خب وسط خواب چیکار ب رخت خوابت داری اخه دختر وا بده لذت ببر از ...

بخدا دست خودم نیست

ینی اگه صافش نکنم خوابم میبره؟

(کاربر آقا هستم) هرکس که بهم حرف بد نزنه یا اذیت نکنه میتونه ی ساندویچ برداره🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بخدا دست خودم نیست ینی اگه صافش نکنم خوابم میبره؟

بخاطر اینه ک زیاد بهش فک میکنی سعی کن فکرتو از اون حالت دربیاری 

اقا ما یروز اومدیم یه ادم خوشگلو خوشتیپو بغل کنیم تق خوردیم به ایینه به همین برکت قسم😎😉

یه متکا بنداز رو فرش و بخواب همونجا. تکون نمی خوره دیگه....برای کمرت هم خوبه دیسک نمی گیری

میشه یه صلوات یا فاتحه برای پدر آسمانی من بفرستید؟ پدر مظلومم را به تازگی با تصادف از دست داده ام. 😭💔 باور دارم که به لطف خدای رحمان و با مدد انفاس پاک شما عزیزان، روح پدر من و اموات خودتون در پناه آرامش و آمرزش خدای غفور قرار می گیره (ان شاء الله). خدای مهربان، حافظ شما و  عزیزانتون باشه. 🤲❤💚

در طول روز هم میخوابی؟ 

نه

منم شب هزار بار بیدار میشم ببینم لحافم افقی نشده 😅😅

من به تشکمم کار دارم چروک نشه

بخدا دست خودم نیست ینی اگه صافش نکنم خوابم میبره؟

میخای خوب شه این عادتت 

امشبو قول بده که رخت خوابتو صاف نکنی 

میدونم سخته ..اذیت میشی 

ولی با خودت صحبت کن بگو 

حالا ی شب رختخوابم صاف نباشه چیزی نمیشه که 

با خودت مثبت حرف بزن بگو اصن چ فرقی داره صاف باشه یانه 

امشبو درسته راحت نیستی ولی تحمل کن 

خودت باید ب خودت کمک کنی 

قطعا میشه

بعد ب مرور ب خودت میای میبینی درست شدی 

امشب سعیتو میکنی ؟ 

ذکر ماشا.. لاحول و لا قوه الا بالله العلی العظیم برای وسواس عالیه زیاد بگو 

میخای خوب شه این عادتت  امشبو قول بده که رخت خوابتو صاف نکنی  میدونم سخته ..اذیت میشی&nb ...

خیلی ممنونم خیلی ممنون امتحان میکنم