2777
2789
عنوان

در حالت عادی چقدر نون میخورین؟

577 بازدید | 27 پست

برام سوال شد در حالت عادی اگه رژیم نباشین چند کف دست ترجیحا سنگک میخورین؟ 

من آخه جدیدا خیلی میخورم  برای یه وعده حدود یک سوم نون سنگک رو میخورم😬😬😬

شاید ی نون

ولی الان که رژیمم چندین ماهه نون سفید نخوردم و نون جو میخورم

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من غذا نونی باشه یه دونه لواش کامل میخورم خیلی کم پیش میاد یکم بیشتر.دقیق بخوام بگم شاید روزی یه نون لواش.هر چند کمتره روزایی که غذا نونی باشه

بخوام از خودم بگم یکی که تا میاد خوشی کنه پس گردنی میخوره🙃بابابزرگای عزیزم.کی میشه بیام پیشتون و دوباره ببینمتون؟😔بزرگترین درسی که زندگی بهم داد این بود که هیچکی نمیتونه زندگیتو تغییر بده جز خودت!ای کاش میتونستم به گذشته برگردم و به خودم بگم فکر نکن یه مرد میتونه زندگیتو تغییر بده،پاشو زندگیتو بساز!💔هزاردفه مردم تا بتونم زندگی کنم ولی هردفه شکست خوردم.شاید مرگ واقعی بتونه بهم زندگی ببخشه🙂گاهی دلم میخواد بچه دار شم ولی همینکه یادم میفته خودم قربانی بی‌تجربگی پدر و مادرم شدم پشیمون میشم.دلم نمیخواد این حرفارو پشت سرشون بزنم ولی اینجا مینویسم که یادم بمونه تا وقتی شرایط درستی ندارم بچه دار نشم😔و در نهایت بهم ثابت شد اونم یکی مثل بقیه اس و برخلاف ادعاش آدم خاصی نبود🙂                                            

من از هرچی بتونم بزنم از نون هرگز😁

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

با عرض ادب و احترام به شما خانوم های که دنبال لباس خوشگل و مجلسی میگردم هرچه سریع تر به لینک زیر مراجعه کنند

اگه به فکر لباس کم قیمت و خوشگل هستی زود بیا به این آدرس لباس بچگانه داره درجه یک اصلا خودش یه فروشگاه

https://rubika.ir/joinc/BJCIHEDA0ABWQAGBATNFWEYWEONVMHOA