2777
2789
عنوان

برای شما هم پیش اومده؟؟؟

252 بازدید | 27 پست

چرا آدم روز تولدش اینقدررررر غمگین میشه؟؟؟🥲

هر سال غمگین تر از سال قبل میشم.

دلم میخاد برم برا خودم خرید کنم که شاد بشم ولی به هرچی فکر میکنم از شدت ناراحتی حالت تهوع میگیرم😑

چیکار کنم آخه؟☹️🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من امسال 😑تصمیم داشتم تولد با تم بگیرمو برم عکاسی روز تولدم گرفتم خوابیدم تا شب شبم داشتم از سردرد میمردم. کلا چص بودم

روشنفکر بازیاتونو برای خودتون نگهدارید روشنفکری ب توهین نیست جامعه کشش داشتن این همه روشن فکرو نداره
من امسال 😑تصمیم داشتم تولد با تم بگیرمو برم عکاسی روز تولدم گرفتم خوابیدم تا شب شبم داشتم از سردرد ...

وااای منم دوست داشتم برم عکاسی

ولی الان از تموم لباسام بدم میاد

حس میکنم هیچی ندارم بپوشم

دلم نمیخاد خودم برای خودم کیک بگیرم و بشینم تنهایی تولدمو جشن بگیرم :)

وااای منم دوست داشتم برم عکاسی ولی الان از تموم لباسام بدم میاد حس میکنم هیچی ندارم بپوشم دلم نمی ...

😐😂من بغضم کرده بودم با همه دعوا داشتم 

راستی تولدت مبارک امیدوارم بهترینا برات رقم بخوره قشنگم🌱🩵

روشنفکر بازیاتونو برای خودتون نگهدارید روشنفکری ب توهین نیست جامعه کشش داشتن این همه روشن فکرو نداره