2821
2789
عنوان

مثبت شدن ivf با جنین کامپکت یا سه روزه

43836 بازدید | 45 پست

احتمالش هست؟ جنینی که سه روز تو دستگاه رشد کرده و تقسیم سلولی داره ولی افزایش سایز نه اصطلاحا می گن جنین کامپکت. تو رحم لانه گزینی می کنه که ادامه بده رشدشو ؟ دکترم انتقال داد گفت ایشالا خوش خبر بیایی.🥺یه دونه هم گرید 7b بود. امیدوار باشم؟ هیچی فریزم ندارم خیلی نگرانم. نمیدونم این همه امپول و برو بیا و.. خدا خودش کمکم کنه😭کسی اینطوری بوده شرایط ای وی افش؟ 

نمیدونم والا انشالا خیره...فقط میدونم خیلیییی سخته بیبی منفی بعد ای وی اف...قلب ادم درجا وامیسته

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه

من آی وی اف نکردم ولی اینی ک شما تعریف کردی خیلی خوبه امید وار باشه ولی هرروز نشاسته ژله سوپ گندم بخور و استراحت کن تا بمونه

فقط 7 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من آی وی اف نکردم ولی اینی ک شما تعریف کردی خیلی خوبه امید وار باشه ولی هرروز نشاسته ژله سوپ گندم بخ ...

واقعا؟ چاره ایی ندارم جز امیدوار بودن. کاری ازم ساخته نیس.توکل به خدا.

🌹

اره دوستم واسش گرفت خداروهزاران مرتبه شکر الان ۵ماهه بارداره البته ای وی اف اولش منفی شد دفعه دوم رحمشو خراش زدن و گرفت 🥰🥰🥰🥰

کاربری قبلم واسه ۹۷ بود رمزشویادم نیس🤕تیکر بارداری نیست،اگر شعور نداری ریپلای نزن☺️
من دوتا جنین پنج روزه و یک سه روزه انتقال دادن واسم خداروشکر مثبت شدم الان باردارم دوقلوو

منم همین بود

ایشالا به سلامتی بقلشون کنی

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
ایشالا مثبته من بار سوم گرفت  دوقلو امیدوار باش بلاست بودن برا من دیگم فریز نداشتم اخریش ب ...

خداروشکر عزیزم خدا حفظشون کنه واست. دخترن یا پسر؟ کاش برای منم بلاست بود احتمال گرفتنش بیشتره.کامپکت مرحله قبل بلاسته. 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز