2777
2789

خانم ها و آقایون خواهش میکنم ایمنی بالکن ها و راه پله ها رو جدی بگیرین، نصب نرده ها و جان پناه بلند بطوریکه بچه با صندلی هم نتونه به اون مشرف بشه... 

اگه نرده راه پله ها از هم فاصله زیاد دارن ، درستش کنین و فاصلشون رو کم کنین.

امروز خبر ناگواری رو شنیدم، یه بچه ۴ ساله فامیل یکی از دوستانم که رفته رو صندلی تو بالکن و از طبقه پنجم سقوط کرده و در جا فوت شده 

باز بودن درب بالکن، رفتن پدر بچه برای دقایقی به پایین برای جابجایی ماشین که جای پارکش خراب بوده، بچه ای که همون موقع از خواب بیدار بشه و بره با صندلی کوچه رو ببینه و متاسفانه...

درود و صلوات بر حضرت محمد و آل محمد(ص)   به حرمت اولین بوسه ای که در زمان تولدم بر صورتم نشاندی و به یاد آخرین بوسه ای که در هنگام وداعت بر صورتت زدم... تو را عاشقانه دوست دارم. دلتنگتم مادرم

وای وای طفل معصوم الهی بمیرم دلم ریش شد چه حالی شدن پدرو مادرش 

تراس ما دیوار داره اونروز برادرزادم تا سینه خودشو آویزون کرده بود که ته کوچه رو ببینه هنوزم یادم میفته دستام میلرزه

چای گیجی وسط کافه ی دنیا بودم قند لبخند تو پیش همه محبوبم کرد دور کردند تو را تا که مرا سرد کنند تلخی بی کسی ام قهوه ی مرغوبم کرد...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش بچه داداشم میمرد از راه پله افتاد ولی نمرد 

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی  واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم  دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️

تو اشنای ماهم اتفاق افتاد. مامانه دوتا بچه هاشو گذاشته بود خونه رفته بود روضه

بچه قایم باشک بازی میکردن که کوچیکه از بالکن طبقه سوم میفته رو ماشینی ک تو حیاط پارک بود

خداروشکر زنده اس ولی همه جاش شکسته بود

بانوی آریایی و افتخارم کوروش است ❤
وای وای طفل معصوم الهی بمیرم دلم ریش شد چه حالی شدن پدرو مادرش  تراس ما دیوار داره اونروز براد ...

خیلی وحشتناکه... خدا نصیب کسی نکنه، باباش بنده خدا برگشته خون دیده نفهمیده خون چیه رفتم جلوتر تا بچه خودشه . همه این اتفاقا تو سه دقیقه بیشتر نبوده

درود و صلوات بر حضرت محمد و آل محمد(ص)   به حرمت اولین بوسه ای که در زمان تولدم بر صورتم نشاندی و به یاد آخرین بوسه ای که در هنگام وداعت بر صورتت زدم... تو را عاشقانه دوست دارم. دلتنگتم مادرم
چرا این حرفو میزنی. موهای تنم سیخ شدددد

بخاطره اینکه ازشون متنفرم خیلی بهم بد کردن

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی  واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم  دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️

خیلی وحشتناکه... خدا نصیب کسی نکنه، باباش بنده خدا برگشته خون دیده نفهمیده خون چیه رفتم جلوتر تا بچه ...

خدا به دلشون صبر بده چه خاطره وحشتناکی شد براشون 

ممنون که تاپیک زدی حواسمو بیشتر جمع میکنم از این به بعد یه دختر شیطون ۳ ساله دارم

چای گیجی وسط کافه ی دنیا بودم قند لبخند تو پیش همه محبوبم کرد دور کردند تو را تا که مرا سرد کنند تلخی بی کسی ام قهوه ی مرغوبم کرد...
خدا به دلشون صبر بده چه خاطره وحشتناکی شد براشون  ممنون که تاپیک زدی حواسمو بیشتر جمع میکنم از ...

خدا حفظش کنه عزیزم. همیشه هممون باید شش دانگ حواسمون به ایمنی باشه

خدا حفظش کنه عزیزم. همیشه هممون باید شش دانگ حواسمون به ایمنی باشه

مرسی گلم ❤

سلام اتفاقی پست شمارو دیدم من باردارم پام پیچ خورده گچ هم گذاشتیم خوب نشد بخاطر بارداری نمیتونم‌عکس برم. خرما و روغن واقعا تاثیر داره؟

بخدا هرراهی رفتم خوب نمیشه زردچوبه زرده تخم‌مرغ با نمک! یا آدامس سفید😭😭

خدایا چی میشد من بنده‌ات رو یه بار شاد میکردی دردمو به کی بگم مگه نمیگن تو از رگ گردن نزدیک‌تری پس چرا صدامو نمیشنوی؟ انقد حال دلم خرابه افسردم آرزوهام شدن حسرت زندگیم کاش بهم فقط یه نگاه میکردی 😔😔۲۷ مرداد

بچه ها خیلی کنجکاون

اولین باری که در اشتباهی باز مونده بود

پسر نوپای من که راه رفتنشم درست نبود‌ یک ردیف رفته بود.

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
سلام اتفاقی پست شمارو دیدم من باردارم پام پیچ خورده گچ هم گذاشتیم خوب نشد بخاطر بارداری نمیتونم‌عکس ...

سلام عزیزم، خدا شفا بده، اگه پات مشکل حادی بهم نزده باشه، برای کوفتگی عضلات خرماچربی خوبه.