2777
2789
عنوان

مدرک تحصیلیت با شوهرت یکیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 29 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم کسی که دانشگاه رفته خیلی از نظر ذهنی باز تره قشنگ میشه فرقش رو با کسی که نرفته فهمید

حالا بستگی به پسره داره چقدر فهمیده اس

فقط 10 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان که لیسانسو همه دارن😐😐😐😐😐

مدرک خاصی به حساب نمیاد

پسره هم بره از این دانشگاه بدون کنکور لیسانس بگیره😂😂

کاربری پانزدهم😑این سیمکارت برای مادرشوهر خدابیامرز خواهرمه😑نزارین تن مرحوم تو قبر بلرزه😑پس گزارش نزن‌ چای شیرین

نمی دونم به نظرم اگه دو طرف براشون مدرک تحصیلی ارزش نداشته باشه مهم نیست و تاثیری براشون نداره.

من و همسرم مدرک تحصیلیمون یکی نیست من از اون پایین ترم و دیپلمم‌ ولی شاغلم.😂😂

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
همه همینو میگن انگار 

محیط دانشگاه دید انسان رو به زندگی عوض میکنه (من به موارد خاص کاری ندارم)

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
هرچیزی ک اوایل راجبش به شک بیوفتی تاثیرشو تو زندگیت میزاره

من به شک نیوفتادم حتی یکدرصد 

اما به مرور متوجه شدم همسرم احساس ضعف میکنه 

همسرم لیسانس داره و من دانشجو دکتری

سلام خانم های نازنین خواهشی داشتم🫠 فقط زمانی که میخواید بهم پیام خصوصی بدید بهم درخواست دوستی بدید چون بعد از پیامهاتون من لغو دوستی رو میزنم دوست ندارم ناراحت بشید 🥰🥰🥰🌸🌸🌸
این جملت یکم منو ترسوند🫣

کاملا تجربه شدس هم خودم هم اطرافیانم

من اختلاف سنیم با شوهرم زیاده!!! و هر دعواییو فکر میکنم چون سنم کمه داره بهم ظلم میکنه در صورتی ک دعوا بین همه زنو شوهرا هست 

و خیلی تاپیکام دیدم دعواشون شده تاپیک زدن من سوادم بیشتره و شوهرم حرف منو نمیفهمه

و دخترعموم ک شوهرشو بخاطر فوق دیپلمش ی امل بی سواد میدونه....

اینجا نی نی سایته یعنی سایتی که هرچی که توش میبینی باعث تحریکه ، بنظرم دگ نیازی به دارک وب نیست وقتی بنظر میاد اکثریت اینجا با پدوفیلی خیلی خوب کنار میان :)) و نیازی به باغ وحش نیست وقتی همه تاپیک های پربازدید اخرش بخاطر دعوا و گیس کشی دو نفر قفل یا تعطیل میشه :)) و نیازی به سیرک نیست وقتی تاپیک میزنن واقعا کار بدی میکنم بچه ۸ ماهه رو میزارم رو کابینت میرم به کارام میرسم :)) ونیازی به لیزر نیست وقتی تاپیک میزنن دلم میگیره بدون تو یعنی چی :)) ولی جدا از شوخی ناراحت کننده نیست که مجردها همش تاپیک میزنن مردا شیفته چجور خانومایی هستن،مردا از چه خانومایی برای ازدواج خوششون میاد،چیکار کنم رلم/خواستگارم برگرده از حس ششمی ها همش درباره شوهر سوال میپرسن ، و متاهل ها اکثرا از خیانت یا دست بزن یا خسیسی یا بی محبتی یا بددل بودن یا اعتیاد همسرشون یا بی عرضگیش که نمیتونه جلوی دخالت فامیل رو بگیره تاپیک میزنن :)) جای ناراحتی نیست که ما انقدر بی زبونیم بلد نیستیم از حق خودمون دفاع کنیم اما اینجا اگه شوهر کسی بهش خیانت کرده باشه اون زن هرزه و خیابونی و خونه خراب کن میشه ولی شوهرش..؟ دقت کردین که این صفت ها رو هیچوقت برای مرد بکار نبردیم؟ فقط زورمون به همجنس خودمون میرسه و خوش به حال مردا از این همه حماقت ما :)) خوش به حالشون که ما حاضریم از حق طلاق تحصیل کار بگذریم تا باهاشون ازدواج کنیم و بعدم قادریم ذوق مرگ بشیم :)) خوش به حالشون که ما بازم به دخترامون یاد میدیم خانوم باشن و صداشونو بالا نبرن و کار خونه کنن و به پسرامون یاد میدیم جسور و بلند پرواز باشن به قول یکی زن رو چه به مهندس راه یا کارمند بانک شدن ؟! :))       و در اخر اینکه ازت ممنون میشم هرچن تا تونستی تاپیکامو گزارش بزنی

به نظرم اگه لیسانس خانم هم از یه دانشگاه خیلی سطح پایینه یا آقا توی یه حرفه یا هنر تخصص داره؛ فرق چندانی ندارن.

پ.ن: چرا تحصیلات رو به چیزای دیگه ربط میدن... مثل اینه بگید پول شعور نمیاره پس دیگه مهم نیست!!! یا هرکی خوشگله الزاما سالم نیست پس با یه ایکبیری ازدواج کن!!!! اینا ملاکهای جدایی هستن و اصلا شیوه استدلالتون غلطه. اگه اینو تشخیص نمیدید یعنی تحصیلات یه تاثیری رو فهمم داره.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

من ارشدم تو دانشگاه خوب و درجه یک. همسرم لیسانسه تو علمی کاربردی و اینا خونده. من قبلا می گفتم فقط تحصیل کرده اونم فقط سراسری ولی اینطوری قسمت شد. ولی الان می گم  عزیزم به نظر من صرفا به خاطر این موضوع نباید رد کنن و برن کمی صحبت کنن و دیدگاه‌ها و تفکرات ایشون رو هم بشنون. منم برادرم فوق دیپلمه اما هم سوادش تو رشته خودش خیلی بالاس هم کلللی پول درمیاره از رشته خودش در حالیکه من ارشدم و واقعا اطلاعاتم پایینه تو زمینه رشته تحصیلی خودم.