2777
2789
عنوان

آبروم رفت بچه ها+بهش اعتراف کردم💔

282 بازدید | 16 پست

دارم میمیرم از ناراحتی 

اول براش یه کلیپ فرستادم یه پسره داشت با گیتار میخوند 

زیرش نوشتم برای تو 

انقدررررر اصرار کرد که بهش علامت دادم که کیم و چکار دارم

گفت از خانواده پدریمی گفتم نه نمیدونم 

یهو گفت حانواده مادریم که دختررزیاد داره همه رو به چشم خواهرم میبینم و باهاشون در ارتباطم!

پدری هم که دختر نداره که به سن من بخوره به جز یه نفر که اونم بهش شک ندارم 

و ابنکه به این شک دارم از بچه های خودمون باشی (منظورش فامیل بود!!

هعی دارم میمیرم حالت تهوع و لرزش بدن گرفتم

گفتم تو فرض کن من یه دروغ توی پیامام گفتم 

گفت اها فهمیدم کی هستی 

متوجه تماسای ناموفقت هم شدم شمارتو از گوشی پسر عمه کوچیکت که کلاس هفتمه برداشتم شک کردم تو باشی دیدم آره خودتی الانم خوابم میاد خسته ام باید برم سرکار خداحافظ

و گفت خداحافظ...

پسر پسر عموی بابامه

سه ساله از وفتی بابام پیگیر کاراش شد متوجه شدم🥺💔

بچه ها من اینو اگر دیدم چطووووور اخه سلام کنم و توی صورتش نگاه  کنم 

خدایا مرگم بده 

آرومم کنید تورو خدا😔

اهای فلانی فره دوست دیرم⁦❤️⁩، مه سربازدم تو سردارمی،گیونم خرت کل چی نازارم،قلبم نذرد🥺A❤️Mعزیران کاربری دست دو نفره مهسا و ریحانه اول تاپیکا میگم کدوممونیم که اشتباه نکنید🙂⁦👍🏻⁩
عزیزژم عاشقش شدی ،،

از همون روزی که متوجه شدم این بشر اصلا توی خانواده پدری وجود داره ...

اهای فلانی فره دوست دیرم⁦❤️⁩، مه سربازدم تو سردارمی،گیونم خرت کل چی نازارم،قلبم نذرد🥺A❤️Mعزیران کاربری دست دو نفره مهسا و ریحانه اول تاپیکا میگم کدوممونیم که اشتباه نکنید🙂⁦👍🏻⁩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا ک گفتی دیگ بیخی چندسالشه؟

۲۳.۴ سالش میشه 

عذاب وجدان دارم به خاطر کارم 

اصلا دارم میمیرم 

نکنه بره به بابام بگه هوفففف

چرا چنین کاری کردی کلیپ فرستادی ؟ 

صبرم تموم شد 

یه چیزی هم ازش دیدم دیگه جوگیر شدم ...

خودت چند سالته ؟ 

۱۸ تقریبا 

از سر بچگی یه غلطی کردم مثل چییییی پشیمونم 

الانم اظطرابی شدم بیماری اظطراب دارم داروهام پیشم نیستن حالت تهوع و لرزش بدن دارم

ن خیالت راحت باسه ب بابات نمیگه  اما اینکه ب کس دیگ بگه احتمالش هس

ای خدا 

دعا کن چیزی به کسی نگه 

من با خانواده پدریم در ارتباط نیستن و شهر غریبیم  تا سه چهار سال پیش عمه و عمو فقط میشناختم جدیدا با ایسنتا بقیه رو شناختم

انشاالله ک نگه  چ بی احساس بوده زود گفته میخوام بخوابم😒

اولش نمیدوست کیم و میگفت کاش میدونستم کی هستی 

اینم بگم همه پسرای خانواده پدری حتی بابای خودم بی بخار و بی حوصله ان 

اینم چند تا بد وبیراه به خودش گفت وسط چت که اگر اشنایی میدونی که من حوصله هیچی رو ندارم💔🥺

پس یگو تورو خدا اگرم فخمیدم کاریت ندارم

اولش نمیدوست کیم و میگفت کاش میدونستم کی هستی  اینم بگم همه پسرای خانواده پدری حتی بابای خودم ...

زود لو دادی دختر میزاشتی کمی بگذره بعد 

حالاهم ک دیگ گذشت ولش 

دیگه هم پی ام نده بزار خودش پیشقدم بسه نچسب بنظر نیاری

زود لو دادی دختر میزاشتی کمی بگذره بعد  حالاهم ک دیگ گذشت ولش  دیگه هم پی ام نده بزار خو ...

زود لو ندادم والا 

انقدر اصراااار کرد بگو بگو از ساعت یازده هی پیام میداد من یه چهل دقیقه پیش بروز دادم و کم کم گفتم کیم