2777
2789
عنوان

کیا عصب کشی دندان انجام دادند؟

329 بازدید | 32 پست

سلام بچه ها دندانم خراب شده خیلی درد میکنه دیروز رفتم شبکه بهداشت معاینه کرد گفت به عصب رسیده باید عصب کشی کنی .الان عفونت داره گفت آنتی بیوتیک مصرف کن بعد برو عصب کشی وروکشش کن 

کسی عصب کشی دندان انجام داده تازگیا ؟چجوری هست؟هزینش تقریبا چقدر میشه؟

بله دوجلسه انجام میشه اصلا درد نداری حدودا۲۵۰۰ گویا جدیدا تا ۳تومنم رفته

و تو ای زن که باتمام سختی ها و مشکلاتیکه حتی ۱درصدشون هم مقصر تو نبودی ولی ساختی به امید فردایی بهتردقیقا باتوام.....خاااااک بر سرت کنن.و تمام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من عصب کشی کردم 

واحدی ۱ و ۲۰۰ 

هنوز روکش نکرده نمیدونم فردا میرم اونو 

نه میبخشیم نه فراموش میکنیم :)                                          کاربری دست چند نفره خانوم مارپل                                      اگه باهات بحث نمیکنم دلیل بر این نیست که تو راس میگی     
حتماااا انتی بیوتیک بخور وگرنه خیییلی اذیت میشی ولی اگ عفونت نداشته باشه چیزی متوجه نمیشی نترس

عفونت داره فعلا آنتیک بیوتیک مصرف میکنم تا خوب بشه اصلا چیزی نمیتونم بخورم می ره توی دندان جیغم درمیاد😥

چرا دوجلسه من رفتم تو 50 دقیقه انجام داد

جلسه اول برای من تخلیه کردن و پانسمان جلسه دوم فایل و پر کردن که از عصب دندونم چیزی نمونده باشه

و تو ای زن که باتمام سختی ها و مشکلاتیکه حتی ۱درصدشون هم مقصر تو نبودی ولی ساختی به امید فردایی بهتردقیقا باتوام.....خاااااک بر سرت کنن.و تمام