2777
2789
عنوان

بی فرهنگی عابر پیاده🐮

| مشاهده متن کامل بحث + 827 بازدید | 42 پست

فقط عنوان تاپیک هات🤐🤐

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...

منم میخوام از اینور خیابون برم به اونور یک ربع وایمیستم بغل و جرات ندارم رد بشم. موندم در کار بعضی ا ...

دیه گلم ،میگیرن میخورن خیلی راحت ،من خودم طرف اجازه نده از سرعت ماشین و حرکات  راننده میفهمم کسی ک شل کنه و بوق بزنه یا ایست کامل میرم وگرنه آنقدر میمونم که راحت جابه جا بشم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا... یه شب پدر من می‌رفته فرودگاه ،خلاصه عابر میاد وسط خیابون بابای من از هول اینکه به عابر نزنه ...

واقعا بعضی از مردم انگاری از جنگل اومدن بیرون   نمیگن چقدر باعث دردسر کسی که بخاطر اونا ب خودشون ضرر میزنن....

.single.          هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365                    ali365365kia@gmail.com
کدوم صفحه کتاب درسی شون آموزش در این باره داره؟ بچه ها رو بجز اردوی زیارتی و سینما و باع وحش کجا برد ...

😳😳😳شما به بزرگی خودتون ببخشید.من هم که گفتم منکر اموزش ناقص نیستم. اماااا  اونیکی از عابر رد میشه احتمالا طرز تفکر شما رو داره.مثلا میگه به من چه بقیه میلیونی دزدی میکنن من چرا پشت خط وایسم منم رد میشم. همونجور که شما عدم مسئولیت پدیری والدین رو ربط میدید به اموزش نماز.

سلام😊 
اسم کاربریتون ینی چی

تیکه کلامه پسرمه🤗

وقتی بچه بود میرفتیم خونه مامانم  از چیزی خوشش میومد ولی اجازه نمیدادم بیاره 

میگف ما از این نداریم  تا بیارتش 😅😅

وقتی باهاتون بحثم میشه   جوابتو میدم و از تایپک میرم  ریپلای هم باز نمیکنم    پس خودتو ب کشتن نده