2777
2789
عنوان

بی فرهنگی عابر پیاده🐮

| مشاهده متن کامل بحث + 827 بازدید | 42 پست
و اینکه حق تقدم همیشه با عابر پیادست غیراز چراغ قرمز البته

اره کلن عابر حق داره 😂

عابر های بی ادب

وقتی باهاتون بحثم میشه   جوابتو میدم و از تایپک میرم  ریپلای هم باز نمیکنم    پس خودتو ب کشتن نده 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه مبتدی هستی یکی همراهت باشه که عابر دید بهت بگه تا به مرور که تسلطت برای دید بیشتر بشه

شوهرم جلو با ماشین خودش میرونه من پشت سر ،اون اکثرا عابر رو رد میکنه میوفته به من کار منم شده سریع کلاچ و ترمززززز

مقصر مدارس هست و عدم آموزش صحیح.

من قبول ندارم با اجازه تون البته. نمیگم مشکلی نداره مدارس. ولی اون بچه اموزش اولیه رو باید از خانواده بگیره. حالا هی مدرسه بگه. دور از جون دور از جون پدرمادر مثل چی از چراغ رد میشن چه تاثیری داره؟ مشکل اصلی اینه خانواده ها خودشون رو خلاص کردن با این جمله که مدرسه باید یاد بده. بار اصلی تربیت خودمون رو فراموش کردیم.

سلام😊 

چندسال پیش ده روز قبل عید نوروز....جلو فروشگاه پیام مردی باچنان سرعتی دوید جلوم که نمیرفتم روی جدول وسط خیابان پرس شده بود...206

چهار روز کارکرده افتاد روی سقف ......اینم از شعور راه رفتن عده ایی...

خیلیا گفتن دیدیم چی شد کاش میزدیش دقیق زیر پل هوایی بود.

.single.          هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365                    ali365365kia@gmail.com
من قبول ندارم با اجازه تون البته. نمیگم مشکلی نداره مدارس. ولی اون بچه اموزش اولیه رو باید از خانواد ...

کدوم صفحه کتاب درسی شون آموزش در این باره داره؟ بچه ها رو بجز اردوی زیارتی و سینما و باع وحش کجا بردن تا مسائل اجتماعی آموزش ببینن؟ چرا نماز و روزه رو بلدن آموزش بدن اما چیزای دیگ رو ن؟

چندسال پیش ده روز قبل عید نوروز....جلو فروشگاه پیام مردی باچنان سرعتی دوید جلوم که نمیرفتم روی جدول ...

منم برای اینکه به یک خانم بچه به بغل نزنم مجبور شدم بزنم توی دیوار که خیلی به خودم خسارت خورد. مردم هرچی قصاوت کردن برام اهمیت نداره

وایی خدایا چقدر بد ،بعضیا وحشین

نیامد تشکر بکنه بگه ماشینتو چپ کردی که منو نفله نکنی.....کلی ضرر رو دست ما گذاشت .... کم از مغولها نداریم بعضی رفتارامون

.single.          هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365                    ali365365kia@gmail.com
من ماشین دارم ولی خب پیاده هم خیلی میرم بیرون ،اجازه میگیرم ماشین گفت برو یا سر تکون داد بوق زد سرعت ...

منم میخوام از اینور خیابون برم به اونور یک ربع وایمیستم بغل و جرات ندارم رد بشم. موندم در کار بعضی از عابرها چجوری بدون نگاه کردن راه میرن. شاید براشون مهم نیس بمیرن یا بمونن

منم برای اینکه به یک خانم بچه به بغل نزنم مجبور شدم بزنم توی دیوار که خیلی به خودم خسارت خورد. مردم ...

آدم میاد ثواب بکنه کباب میشه...من از شیشه اومدم بیرون ....چهار چرخش رو هوا بود پیش خودم گفتم لاکردار  خرجشم زیاده....

اینم بگید ک وقتی عابر بنده خدا داره از رو خط عابر پیاده آروم رد میشه راننده ها ب قصد کشت گاز ندن ک ز ...

یک تایپیک دارم درباره راننده های 🐮 که روی خط عابر پیاده توقف میکنند. عابر نمیدونه چطوری رد بشه

نیامد تشکر بکنه بگه ماشینتو چپ کردی که منو نفله نکنی.....کلی ضرر رو دست ما گذاشت .... کم از مغولها ن ...

دقیقا... یه شب پدر من می‌رفته فرودگاه ،خلاصه عابر میاد وسط خیابون بابای من از هول اینکه به عابر نزنه ،میزنه به ماشین دیگه ایی و ماشین خودمونم له میشه ،اون شب بابام خیلی ناراحت بود میگفت حتی نیومد بگه چت شد با اینکه سر و ابروی بابام بشدت زخمی میشه و خط ابروش هم میشکنه