اره گلم خودم ک درستش کردم عاشقش شدم
سیب زمینی درشت سه تا
10 عدد قارچ
110 گرم گوشت چرخ کرده
1 عدد پیاز متوسط
2 لبوان شیر
4 قاشق غذاخوری ارد
نصف قاشق غذاخوری نمک
2 قاشق چای خوری فلفل سیاه
نصف قاشق چایخوری اویشن
نصف قاشق چایخوری زردچوبه
1 قاشق چای خوری پودر تخم گشنیز
2 حبه سیر
20 گرم کره
اول سیب زمینی ها رو میشوریم و پوست میگیریم و ورقه ای خرد میکنیم ،حالا مواد گوشتی رو آماده میکنیم پیاز رو خلالی سرخ میکنیم و با کمی روغن تفت میدیم گوشت رو اضافه میکنیم تفت میدیم و 1 قاشق چای خوری فلفل سیاه زردچوبه و یک دوم نصف آویشن رو با نمک و تخم گشنیز به گوشت اضافه و هم میزنیم
1 سوم لیوان آب میریزیم تا گوشت کمی پخته بشه
حالا میریم سراغ سس بشامل اول شیر رو با آرد مخلوط میکنیم و با همزن خوب توی شیر حل میکنیم حالا دو حبه سیر رو خرد میکنیم و توی ماهیتابه با 20 گرم کره تفت میدیم کمی که سرخ شد مخلوط شیر و آرد رو اضافه میکنیم و با همزن مدام هم میزنیم تا کمی غلیظ بشه خیلی نباید غلیظ بشه یک دوم نصف آویشن رو با یک قاشق چای خوری فلفل و کمی نمک بهش اضافه و هم میزنیم و از روی حرارت بر میداریم
حالا سیب زمینی ها رو توی ظرف مورد نظرمون میچینیم مواد گوشتی رو اضافه میکنیم و پخشش میکنیم سس رو اضافه میکنیم تا سطح سیب زمینی رو بپوشونه
حالا قارچ رو خرد میکنیم و کمی توی روغن تفت میدیم بعد اونو روی موادمون میریزیم و میذاریم توی فریا دمای 180 که از قبل ده دقیقه قبل گرم شده به مدت یک ساعت بمونه تا خوب مغز پخت بشه
این غذا واقعا لذیذه حالا بعد از یک ساعت. در بیارید و تست کنین اگه پخته بود اونو خوب مخلوط کنن
بفرما گلم چون توی کوکپد گذاشته بودم دیگه کپی کردم برات ❤️