2821
2789
آره ممنون میشم

مخلوط سینه و ران 500 گرم  رو چرخ کن یا میکس خوب له بشه بعد دو تا پیاز رنده و اب گرفته شده یه حبه سیر رنده شده بهش اضافه کن مخلوط کن بعد. 1 قاشق غذا خوری اب لیمو بزن 40 گرم کره گیاهی اضافه کن 1 قاشق غذاخوری پاپریکا  1 قاشق چای خوری نمک. 1 قاشق چای خوری فلفل سیاه  با کمی فلفل قرمز ورز بده یک ساعت توی یخچال بمونه بعد کف تابه رژیمی رو کمی چرب کن مواد رو بریز بعد به صورت افقی یا عمودی به یه اندازه برش بده بعد روی کباب رو به صورت اریب با قاشق یا چاقو خط بنداز روی حرارت متوسط رو به بالا بزار تا بپزه وقتی خودشو گرفت بزار طرف دیگه اش هم بپزه 

طعمش محشره میتونی مخلوط گوشت و مرغم بزنی طعمش خیلی خوب میشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیاز گوجه بادمجان و سیب زمینی همه رو حلقه ای میکنی و لایه ای به ترتیبی ک گفتم میچینی توی قابلمه کوچک ...

ما علاوه با گوشت درست میکنیم

بیشتر توی قابلمه سنگی یا سفالی

البته خیلی پختش زمان می‌بره برای اینکه خوشمزه بشه باید آروم پخته بشه

کف قابلمه دنبه های نازک برش زده رو می‌چینم بعد پیاز حلقه حلقه می‌چینم بعد یه لایه گوشت بعد سیر بعد سیب زمینی و گوجه و با دمجان

میداریم روی شعله ملایم 

بعد سس براش درست میکنیم ، با رب و ادویه و لیمو عمانی و‌نمک و فلفل 

و سس رو میریزیم روش میذاریم آروم‌بجوشه حدود ۳_۴ ساعت بعد آماده ست

وای دلم خواست

میشه لازانیا رو توضیح بدید بدون پنیر چطوری خوشمزه میشه؟

اره گلم خودم ک درستش کردم عاشقش شدم 

سیب زمینی درشت سه تا 

10 عدد قارچ 

110 گرم گوشت چرخ کرده

1 عدد پیاز متوسط 

2 لبوان شیر 

4 قاشق غذاخوری ارد

نصف قاشق غذاخوری نمک

2 قاشق چای خوری فلفل سیاه 

نصف قاشق چایخوری اویشن 

نصف قاشق چایخوری زردچوبه 

1 قاشق چای خوری پودر تخم گشنیز 

2 حبه سیر 

20 گرم کره

اول سیب زمینی ها رو میشوریم و پوست میگیریم و ورقه ای خرد میکنیم ،حالا مواد گوشتی رو آماده میکنیم پیاز رو خلالی سرخ میکنیم و با کمی روغن تفت میدیم گوشت رو اضافه میکنیم تفت میدیم و 1 قاشق چای خوری فلفل سیاه زردچوبه و یک دوم نصف آویشن رو با نمک و تخم گشنیز به گوشت اضافه و هم میزنیم

1 سوم لیوان آب میریزیم تا گوشت کمی پخته بشه

حالا میریم سراغ سس بشامل اول شیر رو با آرد مخلوط میکنیم و با همزن خوب توی شیر حل میکنیم حالا دو حبه سیر رو خرد میکنیم و توی ماهیتابه با 20 گرم کره تفت میدیم کمی که سرخ شد مخلوط شیر و آرد رو اضافه میکنیم و با همزن مدام هم میزنیم تا کمی غلیظ بشه خیلی نباید غلیظ بشه یک دوم نصف آویشن رو با یک قاشق چای خوری فلفل و کمی نمک بهش اضافه و هم میزنیم و از روی حرارت بر میداریم

حالا سیب زمینی ها رو توی ظرف مورد نظرمون میچینیم مواد گوشتی رو اضافه میکنیم و پخشش میکنیم سس رو اضافه میکنیم تا سطح سیب زمینی رو بپوشونه

حالا قارچ رو خرد میکنیم و کمی توی روغن تفت میدیم بعد اونو روی موادمون میریزیم و میذاریم توی فریا دمای 180 که از قبل ده دقیقه قبل گرم شده به مدت یک ساعت بمونه تا خوب مغز پخت بشه

این غذا واقعا لذیذه حالا بعد از یک ساعت. در بیارید و تست کنین اگه پخته بود اونو خوب مخلوط کنن

بفرما گلم چون توی کوکپد گذاشته بودم دیگه کپی کردم برات ❤️