2777
2789

سلام کتابایی که میگم معروفن احتمالا خوندین ولی اگه نخوندین بخونین حتما😍به ترتیب علایقم:

سووشون از سیمین دانشور کتاب وحشتناک فوق العاده ای  هست اصلا قلمی که این زن داره هیچ کس نداره😍😍😍😍😍😍😍

کتاب هزار خورشید تابان از خالد حسینی واقعا قشنگ و غمگینه وقتی میخونی قشنگ حس میکنی اونجایی😢😢😢😢😢

کتاب شازده حمام از دکتر پاپلی یزدی این بزرگ مرد در این کتاب برای شما خاطرات واقعی خودش رو میگه ولی انگارسر کلاس دکتر هستین و ناخوداگاه در انتها شما یک عالمه مطالب علمی یاد میگیرین در حالی که همش خاطرات جالب و نشنیدنی خوندین😨😍😍

کتاب مدیر مدرسه از جلال ال احمد هم بسیار دوست دارم و بارها خوندم کتاب سیاسی هست کلا جلال ادم سیاسی هست و این روی قلم سیمین هم تاثیر گذاشته👍👍👍❤

این کتاب ها از هر چی کتاب خوندم قشنگتر بودن

حالا شما توی این سبکا بهم معرفی کنین❤

من آنچه شرط بلاغ است با تو می گویم تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خالد حسینی رو قلمش رو بشدتت دوست دارم کتاب بادبادک بازش رو حتما بخون 

هزاران خورشید تابان ش رو قراره بخونم بزودی البته یه تیکشو خوندم ولی بخاطر یه مسائلی ول کردم.‌تا اونجا که خوندم جذاب بود..

میخوابونم دهنتااا🗿🤛🔪
ممنون عزیزم برای شهید همت نوشته شده ؟ کلا میشه یکم توضیح بدی؟

نه گلم ، درمورد شهید ابراهیم هادی ، که از رشادت ها و پهلوانی ها و کمک های شهید هادی نوشتن

من کتاب نمیخونم ، ولی عاشق این کتابم ، بهترینه ، اگه تونستین حتما بخونیدش و صوت شهید هادی رو گوش بدید

توتاپیکام هست درمورد شهید هادی و دوستان توضیح دادن درباره این شهید بزرگوار 💚

این کاربری واگذار شده ✌️
من خالد حسینی رو قلمش رو بشدتت دوست دارم کتاب بادبادک بازش رو حتما بخون  هزاران خورشید تابان ش ...

ممنون عزیزم حتما میخونم سووشون رو حتما بخون خیلی عالیه

کتاب مردی به نام اوه داستان زندگی انسان میانسال ۵۹ ساله‌ای است که به خاطر بالا رفتن سنش اخراج شده، چند سالی است که مدیر محله است و همه‌ی فعالیت‌ها و اتفاقات محله را زیر نظر دارد تا همه‌چیز به بهترین شکل پیش برود، همگی او را به عنوان مردی بد‌اخلاق می‌شناسند، زیرا او با تمام همسایه‌ها به خاطر رعایت نکردن نظم و یا آوردن ماشین اضافه در محل بحث و جدال می‌کند. اما هیچ‌کس از سرنوشت این مرد خبر ندارد، پس از فوت همسرش بسیار رنج کشیده و نمی‌تواند بدون همسرش طاقت زندگی ندارد.

این مرد پس از فوت همسرش، سونیا، به مردی خشن تبدیل شده و تمامی انسان‌ها و همسایه‌ها را از خود دور می‌کند، بار‌ها اقدام به خودکشی کرده، اما هر بار به دلیلی موفق نشده، اما هیچ‌وقت فکر مرگ از ذهنش بیرون نمی‌رود.

ماجرا از جایی شروع می‌شود که با ورود همسایه‌ی مهاجر ایرانی به نام پروانه او کمی تغییر می‌کند. پروانه سعی به ارتباط برقرار کردن با اوه دارد، ابتدا با بداخلاقی‌های او روبه‌رو می‌شود، ولی در طول داستان اتفاقات جالبی پیش می‌آید که اوه را به زندگی برمی‌گرداند و کمی امید به زندگی پیدا می‌کند

غرور من امپراطوریست که به پای هیچکس سقوط نخواهد کرد
نه گلم ، درمورد شهید ابراهیم هادی ، که از رشادت ها و پهلوانی ها و کمک های شهید هادی نوشتن من کتاب ن ...

ممنون جدیدا خیلی از این مقام مطلب میبینم حتما میخونم

کتاب مردی به نام اوه داستان زندگی انسان میانسال ۵۹ ساله‌ای است که به خاطر بالا رفتن سنش اخراج شده، چ ...

میخووونم مرسی

ممنون عزیزم حتما میخونم سووشون رو حتما بخون خیلی عالیه

مینویسمش تو لیست کتابای امسالم 😍

سمفونی مردگان روهم خوندی؟

کتابای که من پارسال خوندم بینشون

سمفونی مردگان

مغازه خودکشی

همه انچه همیشه میخواستیم 

راهنمای مردن با گیاهان دارویی 

بلندی های بادگیر 

نقاش سکوت 

رو خیلی دوست داشتم

بقیشون هم خوب بودن درکل ۳۰ تا کتاب خوندم پارسال..امسال میخام بیشترش کنم

میخوابونم دهنتااا🗿🤛🔪
مینویسمش تو لیست کتابای امسالم 😍 سمفونی مردگان روهم خوندی؟ کتابای که من پارسال خوندم بینشون &nbs ...

ممنووووون همشو میخونم حتما بوس بهت😍😍😍

عاشق کتاب خوندنم ولی انقدر مشغله دارم جز کتابای درسی وقت نمیکنم امسال به خودم قول دادم حتما هر ماه یک کتاب بخونم تا کم کم عادت کنم

فلسفه موفقیت 

عادت های اتمی 

معجزه گر خاموش 

بی حد و مرز

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡

سووشون 

بوف کور 

کوری

آتوسا دختر کوروش بزرگ 

مصائب عشق 

تولستوی و مبل بنفش 

ایران من! روزی خدا از تو خواهد پرسید مگر تو چه بودی که او تو را میپرستید؟ (این کاربری دست دوتا دخترخالست که از بچگی رفیق‌ترین هستن برای هم)