2777
2789
عنوان

خیلی نگران قد و وزن پسرمم

240 بازدید | 17 پست

دیروز بهداشت برده بودم ۴ سالشه 

قدش ۱۰۰

وزنش ۱۵

گف قد و وزنش پایینه نگران شدم خیلی بدغذاس شربت و ویتامین همه چی بهش میدم کسی دکتر خوب تو تهران میشناسه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دیروز پسرمو بردم قد و وزن

قدش ۹۲

وزن ۱۲۹۰۰

۲/۵سالشه گفت هردوش کمه.

پسرمنم اصلاغذانمیخوره نمیدونم چکارکنم 

عزیزان یه صلوات بفرستیدیه خونه بهتر بخریم انشاالله.لایک کنید منم بفرستم براتون انشالله حاجت روا شید.الهم صلی علی محمد وال محمد🥰🥰
برای دوسالو نیم ک خوبه 

نمودارش سقوط کرده بود روبه پایین

عزیزان یه صلوات بفرستیدیه خونه بهتر بخریم انشاالله.لایک کنید منم بفرستم براتون انشالله حاجت روا شید.الهم صلی علی محمد وال محمد🥰🥰
دکترشاداب صالح پوراگه اسمشوبرعکس نگفته باشم

گـفـتنـد کــــــه او عـــــاشــــقِ گیـــســوی کمنــــــد اســت ،مـــوهـــایِ مــن از عصـــــرِ همـــــان روز بلنــــــد اســت ...♏

منم همیشه این معظل رو داشتم 

چرا بچه های حالا اینطوری هستن😩 

مادر شوهرم همیشه منو دعوا میکنه که چرا دنبال بچه راه می افتم برای غذا😔میگه چون همش نازشون رو میکشید برای غذا خوردن اینطوری شده و گرنه  به دوره بچه های ما که فراوانی نبود همه چیز میخوردن چون میدونستن نخورن دیگه نیست 

ولی من دلم نمی یاد 

من از ۶ ماهگی تا الان که بچه ام هفت سالشه هنوز درگیرم 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
منم همیشه این معظل رو داشتم  چرا بچه های حالا اینطوری هستن😩  مادر شوهرم همیشه منو ...

راست گفتن هرچی دنبال بچه بدوی بدتر می‌کنه .بچه ها دنبال نقطه ضعف پدر مادرشون میگردن که چطوری میتونن اذیتشون کنن شما هم نشون دادیم با غذا نخوردنش اذیت میشید اونم گل گرفته یه مدت بی خیال باشید اصلا بهش نگید خوب میشه