2777
2789
 جالبه ، تا حالا نمیدونستم واسه چنین چیزیه😄 یه حالتی هم هست که ، مثلا خواب میبینی از پله سر ...

منم اینجوری زیاد میشم

مخصوصا وقتی عصبی میخوابم

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینکه وقتی تو خواب هماهنگی بین بدن و مغز قطع بشه ، مغز به بدن شوک میده تا ارتباط رو برقرار کنه  ...

وو منم نمی‌دونستم 

عجب چیزی👍🏻

صدای خنده خدا را می‌شنوی به هر آنچه تو محال می پنداری میخندد 🧡🎈 تیکر بارداری نیست _آقام امام زمان قول دادن عیدیمو بدن 💚⚡ بهترین و شاد ترین سالم ۱۴۰۲ سالی که پر است از لبخند بی انتظار 💜 باشد به یادگار ۱۴۰۱٫۱۲٫۲۸💙عید من یعنی تو وقتی از در تو بیای 💛نذر کردم امسال سفره چیدم که بیای🤍✨  برای سلامتی و فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستید 💚خدایا ما رو از عاشقان و منتظران واقعی ظهور آقا قرار بده🙏.   به نام خدای رنگین کمان  💐    صبر بسیار بباید پدر « پیر فلک» را که دگر مادر گیتی چو تو فرزند بزاید🖤                                                                          
وو منم نمی‌دونستم  عجب چیزی👍🏻

خودم خیلی از اینکار مغز خوشم اومد 😁

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
بله اونم همینه😁

یهو زیرت خالی میشه انگار میخوای بیفتی توی یه دره ی تاریک بزرگ که اصن ته نداره... انگار یکی مثل موشک ناگهان پرت میکنه آدمو 😨 هم ترسناکه هم حال میده 😂

منم اینجوری زیاد میشم مخصوصا وقتی عصبی میخوابم

من همسرم اینطوری میشه 

اما زمانی که میپرن از خواب بیدار نمیشن ،‌ تکون هاش رفته رفته شدتش بیشتر هم میشه

-‌آمیـن‌‌شود‌ ؛ هرانچه‌میپنداری •|.
یهو زیرت خالی میشه انگار میخوای بیفتی توی یه دره ی تاریک بزرگ که اصن ته نداره... انگار یکی مثل موشک ...

دیگه مغز دارع زنده نگهت میداره مجبوره 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
مشکل منم هست

من همسرم اینطوریه ، اما زمانی که میپرن از خواب بیدارن نمیشن ، یعنی بدنشون پرش داره اما تو حالت خواب این اتفاق میفته

شما هم همینطورید؟

خیلی دوست دارم بدونم واسه چیه

-‌آمیـن‌‌شود‌ ؛ هرانچه‌میپنداری •|.
یهو زیرت خالی میشه انگار میخوای بیفتی توی یه دره ی تاریک بزرگ که اصن ته نداره... انگار یکی مثل موشک ...

خیلی بده مثلا تو خواب شوک میشی 🤣🤣🤣

من قبلاً از ده تا پله میوفتادم خیلی بد بود

صدای خنده خدا را می‌شنوی به هر آنچه تو محال می پنداری میخندد 🧡🎈 تیکر بارداری نیست _آقام امام زمان قول دادن عیدیمو بدن 💚⚡ بهترین و شاد ترین سالم ۱۴۰۲ سالی که پر است از لبخند بی انتظار 💜 باشد به یادگار ۱۴۰۱٫۱۲٫۲۸💙عید من یعنی تو وقتی از در تو بیای 💛نذر کردم امسال سفره چیدم که بیای🤍✨  برای سلامتی و فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستید 💚خدایا ما رو از عاشقان و منتظران واقعی ظهور آقا قرار بده🙏.   به نام خدای رنگین کمان  💐    صبر بسیار بباید پدر « پیر فلک» را که دگر مادر گیتی چو تو فرزند بزاید🖤                                                                          
پس این یعنی، همه ی اجزای بدن انسان مهمن اما مغز مهم تر و حیاتی تره 

اول مغز و من شنیدم بعدش کبد هست

خیلی بده مثلا تو خواب شوک میشی 🤣🤣🤣 من قبلاً از ده تا پله میوفتادم خیلی بد بود

من تا حالا چند بار این اتفاق برام افتاده. 

نفسم یهو بند میاد و دوباره برمیگرده.

نمی دونم..  اما خودم انگار خارج و وارد شدن روح رو حس می کنم..  چیزی نمی بینما..  فقط حس می کنم. 

کامل خوابم که اینطوری میشم. 

بعد که یهو بیدار میشم هم ترسیدم و هم از هیجانش کلی کیف کردم.. صد البته که ترسم بیشتره و اون تپش قلب.. بوم بوم بوم... 

همه ی اینا در کمتر از یک ثانیه اتفاق میفته. 

چقدر خدا بزرگه 👌