2777
2789
عنوان

ورزش صبحگاهي با دخترم

197 بازدید | 15 پست

امروز دومين روزي هست كه سركار نميرم و خونه ام و دخترم ازم خواسته كه سه روز مهد نره تا صبحا باهم صبحانه بخوريم. البته اينجوري كه من گفتم نميگه. ميگه مامي سه روز بمونم خونه باهم ديگه عشق كنيم. باهم قرار گذاشته بوديم كه امروز صبح باهم ورزش كنيم. صبح خواب بودم ديدم در اتاقم رو ميزنه نگران شدم پاشدم نشستم صداش كردم بياد تو. يهو چشمم بهش افتاد يعني منفجر شدم از خنده همسرم هم از صداي من بيدار شد. ديدم مايو بچه گونه دو تيكه اش رو پوشيده با موهاي ژوليده و چشاي خوابالو اومده ميگه من حاضرم بريم ورزش كنيم. ميگم مامان جان الان خيلي زوده بيا بغل من يكم بخواب بعد باهم ميريم ورزشم ميكنيم ميگه نه همين الان. خلاصه ٦:٤٠ ديقه صبح داشتيم تو خونه نرمش ميكرديم😎

تو دنيايي كه ميتوني هر چيزي باشي، مهربون باش

به همیچین ادمایی به شدت علاقه مندم 

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجور آدمهايي؟ من يا دخترم؟😉

کلا کسایی که برنامه ریزی داشته باشن ❤

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡
اره ما بدون برنامه ريزي اصلا نميتونيم كاري رو جلو ببريم

این خیلی خوبه 

همچین ادمایی شادتر و با اعتماد به نفس ترن 

این خیلی خوبه  همچین ادمایی شادتر و با اعتماد به نفس ترن

من بيشتر به اين خاطر هميشه برنامه دارم و برنامه ام رو مينويسم كه اگه ننويسم و همه چيو مشخص نكنم استرس ميگيرم همش فك ميكنم بايد كاري ميكردم كه نكردم مينويسم روي بورد توي اتاقم كه ببينم چه كارايي دارم بعد تيك ميزنم

تو دنيايي كه ميتوني هر چيزي باشي، مهربون باش
من بيشتر به اين خاطر هميشه برنامه دارم و برنامه ام رو مينويسم كه اگه ننويسم و همه چيو مشخص نكنم استر ...

موفق باشید گل