2777
2789
عنوان

همکلاسی دانشگام....

270 بازدید | 24 پست

استادمون گفت برای گرفتن نمره ارائه بجای کنفرانس میتونین چند فصل از کتابتون رو خلاصه کنید ازش عکس بگیرید تا نماینده کلاس ببینه اسامی رو بهم بده، من دیروز مریض بودم با چه سختی خلاصه کردم پاکنویس کردم فرستادم تو گروه ، حدود دو ساعت بعدش یکی از همکلاس های پسرم اومد خلاصه منو  به اسم خودش دوباره گذاشت تو گروه ، خدا شاهده حتی نکرده بود اسم منو از برگه برش بده رفتم پیویش بهش گفتم جوابمو نداد رفتم به نماینده گفتم اونم چون خودش دوست پسره بود جوابمو نداد الان من چیکار کنم؟ اینم بگم این آقا ترم قبل همش اذیتم میکرد امروز تو دانشگاه طوری برام قیافه گرفته انگار من خلاصشو به اسم خودم کش رفتم...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ب استاد بگو بعدشم منظورت از اذیت کردن چیع!؟

فامیلیمو مسخره میکرد ، وقتی رد میشدم از کنارش تو تخم چشمام زل میزد بهم میخندید، بعضی وقتام نگام میکردم بینیشو برام چین میداد انگار بو میدم

از رشتت راضی هستی گلم! 

🤍در این دنیا اگر غم هست صبوری کن خدا هم هست 🤍                                                                                                             نی نی یار دست از تعلیق من بردا شونصدبار تعلیقم کردی بابا منا با مادرشوهرت اشتباه گرفتی 🥲                                                                                         زندگی ساز دل است!تو نوازنده‌ی این سازی و بس..تو اگر شاد زنی شاد شویگرچه باشی چو قناری به قفس!✨🌱                                        
فامیلیمو مسخره میکرد ، وقتی رد میشدم از کنارش تو تخم چشمام زل میزد بهم میخندید، بعضی وقتام نگام میکر ...

دختر این حرکتا مشخصه تو ذهنت رفته

هر اتفاقی می افته همون لحظه قاطع دربارش حرف بزن

اگرم شده بش بی احترامی کن اما ساکت نباش

من خودم پسرم ولی دختر پسر ندارع تو دانشگاه هرکی باید احترام طرف مقابلشو بذاره