استادمون گفت برای گرفتن نمره ارائه بجای کنفرانس میتونین چند فصل از کتابتون رو خلاصه کنید ازش عکس بگیرید تا نماینده کلاس ببینه اسامی رو بهم بده، من دیروز مریض بودم با چه سختی خلاصه کردم پاکنویس کردم فرستادم تو گروه ، حدود دو ساعت بعدش یکی از همکلاس های پسرم اومد خلاصه منو به اسم خودش دوباره گذاشت تو گروه ، خدا شاهده حتی نکرده بود اسم منو از برگه برش بده رفتم پیویش بهش گفتم جوابمو نداد رفتم به نماینده گفتم اونم چون خودش دوست پسره بود جوابمو نداد الان من چیکار کنم؟ اینم بگم این آقا ترم قبل همش اذیتم میکرد امروز تو دانشگاه طوری برام قیافه گرفته انگار من خلاصشو به اسم خودم کش رفتم...
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
🤍در این دنیا اگر غم هست صبوری کن خدا هم هست 🤍 نی نی یار دست از تعلیق من بردا شونصدبار تعلیقم کردی بابا منا با مادرشوهرت اشتباه گرفتی 🥲 زندگی ساز دل است!تو نوازندهی این سازی و بس..تو اگر شاد زنی شاد شویگرچه باشی چو قناری به قفس!✨🌱