2777
2789
عنوان

یه سوال

116 بازدید | 7 پست
میشه توی مسافرت نیت ده روزه گرفت ولی هفت روزه از اونجا خارج شد حکم روزه چیه یعنی میشه هفت روز موند ولی نیت ده روزه باشه
باز باران بارید خیس شد خاطره ها / مرحبا بر دل ابری هوا هر کجا هستی باش آسمانت آبی / و تمام دلت از غصه ی دنیا خالی . . . تقدیم به همسر مهربانم
اگه کار واجب پیش بیاد ایراد نداره ولی از اول این نیت رو داری که 10 روز نمونی نه نمیشه
فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نه ده روز نمیمونم فقط هفت روز میمونم ولی یه نیت میکنم میگم ده روز میمونم بعد هفت روزه خارج میشم
باز باران بارید خیس شد خاطره ها / مرحبا بر دل ابری هوا هر کجا هستی باش آسمانت آبی / و تمام دلت از غصه ی دنیا خالی . . . تقدیم به همسر مهربانم
مطمعن نیستم ولی فکر نکنم بشه وقتی میگن نیت ده روزه یعنی باید ده روز موند نه اینکه میدونی هفت روز میمونی بگی نیت ده روزه اصلا بارعقل جور در نمیاد
وبلاگ نینی عزیزم که بعد از دوسال انتظار اومده تو دل مامانش http://dalimaman.niniweblog.com/
سلام نمیشه این کار رو بکنید. اینجوری که از همون اول نیتتون خرابه.ده روز نیست هفت روزه.
به دکتر گفتم:«همه داروهایم را می خورم؛اما تأثیری ندارد.»دکتر پاسخ داد:«آیا داروهایت را سر وقت می خوری؟» و من تازه فهمیدم چرا نماز هایم تأثیری ندارد!؟!؟