2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیچوندن راهش نیست...به جاش با پدر و مادر صحبت کن...از مکانهای نزدیک شروع کن مثلا عابر بانک رفتن ....حرف بزن باهاشون و بکو که مادر قشنگم بابای عزیزم من دیگه بزرگ شدم و میتونید بهم اطمینان کنید. کم کم باید از پس کارهای خودم بربیام

🕊️چشم از پنجره بردار منجی در آینه است🍃🌻
چرا نمی گذارند. ؟ چند سالته؟ کجا می خواهی بروی؟

مثلا پارک 

مغازه

بازار

باشگاه

کلا خودم همه جا برم حالا همه جا اجازه ندادن یه جاهایی رو لاقل بدن اینا تا سوپر پایین خونم اجازه نمیدن

۱۴

منم دخترم همسن شماست اجازه نمیدیم تنها جایی بره عزیزم  شاید شما درک نکنی   ولی  جامعه واقعا ترسناکه به منی که زنم و سنی گذشته ازم و  اصلا پوشش بدی ندارم و اهل ارابش نیستم رحم نمیکنن شما ها که خوشکلید و جوان البته اینم بگم دخترم و خودم و همسرم  در هفته چندین بار میبریم بیرون و تفریح

مناز امام حسین و حضرت عباس و با دعاهای شماها حاجتم گرفتم  خدایا شکرت انشالله همتون حاجت روابشین

حالا کجا میخوای بری ،بعدشم اگه یکی از اعضای خانواده باهات باشن چی میشه؟باهم برین بیرون تنهام نیستی،

حالا بعدها اونقدررررر تنها بری بیرون که نگو ....

اون وقته که دلت میخواد یکی بیاد باهم برین بیرون .