2777
2789

منننننن خیلی بدم میاد 

خیلی خیلی زیاد 

مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝ‌وܝ̇‌ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝ‌وܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝ‌ܭߊ‌ܭߊ‌ئو ܩیـܟܿܝ‌ܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊ‌ࡅ߭ܧܥ‌‌ ࡅ߳ࡐ‌ ܥܼܥ̇‌‌ߊ‌ܢ̣ܨ ࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܝ‌ܭَࡅ࡙ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ࡅ݅ߺࡅ࡙ܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܝ‌ࡐ‌ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ‌‌ ߊ‌ࡎܠߊ ߊ‌ܝ̇‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝ‌ࡐ‌ܝ‌ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊ‌ܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇‌‌ܝ‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܩܨ ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܠܙ ࡐ‌ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ‌ ܝ‌ܦ̇ࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ܟܿࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܩࡐ‌ࡅ߭ܥ‌‌ܩܢ ࡅ߳ࡐ‌ܨ ܭߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡎܠߊ‌ً ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)!                                                          به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانه‌ترین و دست‌نیافتنی‌ترین رویاها و ایده‌ها می‌شن نقطه پرتاب تو....

یادش بخیر

بهترین دانش اموزا همکلاسیم بودن همیشه بشدت پایه و مهربون و پشتیبان

یاد دوران مدرسه بخیر هر چند پر استرس بود

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بدم میاد ولی خب بازم باهاشون اُکیم

چرا = چون نصف کلاس خرخونن و با نصف دیگشون دعوا کردم و یکی از رفیقای فابم تو مدرسه رفت با اِکسم رل زد و بقیه رفیقامم براشون مهم نیستم :) با بچه های بقیه کلاسا که هیچ رابطه ای ندارم 😐

من دوس دارم همشونو... چون عین خودمن... بهتر میتونن درک کنن تا خانواده

کسایی هستن ک دوسشون داشته باشم و عین من باشن..ولی ۹۹ درصدشون کثافتن

و من آن روز یک چیز را یاد گرفتم،آدمها از آنچه نشان میدهند به مراتب کثیف ترند..
یادش بخیر بهترین دانش اموزا همکلاسیم بودن همیشه بشدت پایه و مهربون و پشتیبان یاد دوران مدرسه بخیر ...

دوران دبیرستان ما هم با بچه‌های کلاس همه با هم خوب بودیم.... هوای همو داشتیم...

نسل جدید رو درک نمی‌کنم.

با خلق جهان در صلح باش و همزمان از خودت حمایت ومراقبت کن 

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

بدم میاد ولی خب بازم باهاشون اُکیم چرا = چون نصف کلاس خرخونن و با نصف دیگشون دعوا کردم و یکی از رفی ...

بعل..من چندنفرو فقط دوست دارم بقیه فقط تو ظاهر اکیم..چون کثافت و زیر اب زن و خراب..

و من آن روز یک چیز را یاد گرفتم،آدمها از آنچه نشان میدهند به مراتب کثیف ترند..

سلام🙋🏻‍♂️

درسته بچه با ادبی بودم و کلا سعی می کردم با کسی مشکل نداشته باشم اما خب نمیشد کسانی که باهاشون مشکل داشتم خودشون دنبال استارت دعوا بودن 😅

ماندن همیشه خوب نیست، رفتن هم همیشه بد نیست، گاهی رفتن بهتر است، گاهی باید رفت، باید رفت تا بعضی چیزها بماند، اگر نروی هر آنچه ماندنی ست خواهد رفت، اگر بروی شاید با دل پر بروی و اگر بمانی با دست خالی خواهی ماند، گاهی باید رفت و بعضی چیزها که بردنی ست با خود برد، مثل یاد، مثل خاطره، مثل غرور، و آنچه ماندنی ست را جا گذاشت، مثل یاد، مثل خاطره، مثل لبخند
دوران دبیرستان ما هم با بچه‌های کلاس همه با هم خوب بودیم.... هوای همو داشتیم... نسل جدید رو درک نمی ...

واقعا چقدر دلم تنگ شده واسه اون جمع دبیرستان چقدر خوب بود بچه ها

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

کسایی هستن ک دوسشون داشته باشم و عین من باشن..ولی ۹۹ درصدشون کثافتن

هعیییی.... از مدرسه ما که کلا باهم خوبیم... شوخی و خنده و... حرف همو میفهمیم💔😐

غیبت معلمارو می کنیم😂😐💔، هوای همو هم داریم

هدف امسالم:موفقیت در کنکور فرهنگیان 1405 و قبولی در رشته مورد علاقم