2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۴۰۲،۲،۱ روزی که این کاربری رو زدم  روزی که گذاشت رفت  فهمیدم به ته کوچه بن بست عاشقی رس ...

تو دستاتو بزار رو پاهات دوباره بلند شو..هنوزم میبینی میشه بدون اون..نهایت عادت میکنی

وقتی فهمیدم دو سال بهم خیانت کرده.

از زایمان زودرسم (بچه هامو از دست دادم) تلختر بود برام

همه امید مامان👼به سلامت و به موقع بیا بغلمون دورت بگردم🤰🫀💋خدایا شکرت که جواب دل شکسته امو دادی👶💙🧿تیکر تولد تنها دلیل زندگی مامانش 🫀

واقعا الان ناامیدم 

کلی فکر و هدف و ایده داشتم 

اما الان فهمیدم تو کل شهر ما فقط 2 نفر شانس رسیدن بهش رو دارن 

اوفففف مغزم منفجر شد 

حس میکنم هیچی نمیشم 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂
ماااادره اخه. اون نباشه کی باشه؟؟ اننقد نگفتم ب کسی ک ی دوره افسردگی گرفتم بدون اینکه بدونم و ی کاری ...

همین ک از اون توقع داری باعث شده حساس بشی...انتظار داشتن از کسی و برات با ارزشه و فک میکنی دوست داره باعث میشه ضره بخوری

الان فقط خدا میتونه معجزه کنه ک اگه نکنه خیلی بد میشم آتیش ب زندگی همه میزنم همه اونایی ک ازم گرفتنش همشون باید بامن زجر بکشن بسوزن باید قطره قطره اشکی ک ریختم و عذاب کشیدم تقاصش رو پس بدن 

نفسم بند نفس های کسی هست که ازم گرفتنش😭😭❤A❤نمیزارم اونا که عزیزم رو گرفتن زندگی کنن.  به جز از علی که آرد پسری ابوالفضائل                                   که علم کند به عالم شهدای کربلا را بنت القمر(ع)ابوالفضل من دستم بگیر🤲🤲🤲میشه برای درست شدن زندگیم ی صلوات یا آیت الکرسی بخونی ممنون.قدیمی نی نی سایت.یک تعلیق شده. منgood60سابق.