2777
2789
عنوان

ویروس، جدید و قی کردن چشم

4407 بازدید | 26 پست

چندروز پیش مریض شدم رفتم زیر سروم بهتر شدم اما یک دفعه انگار دوباره برگشت گلو درد و چشام انگار کارخونه تولید قی شده.. تجربه دارا چیکار کردین خوب شدین؟  میگن ویروس جدیده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم گرفتم ولی قی نداشتم

کاربر جدید نیستم.....از سال ۹۷ عضو بودم و سه بار تعلیق شدم 💔توی تاپیکام خوشحال میشم آقایون هم نظر خودشونو بگن و نسبت به این قضیه گارد ندارم و عقیده ام این نیست که سایت مختص خانوماس تا وقتی ادب رعایت بشه هر نظری رو پذیرا هستم😊....... نکته ی بعدی اینکه کاش نی نی سایت قابلیت بلاک کردن داشت خیلی بکار میاد 😁

دقیقا ما هم زمستون این بیماری مزخرف و همگی گرفتیم.

درمونش اینه که حتما بری دکتر و قطره ای که اون میده رو سر وقتش حتما  حتما تا چند روزی که گفته مصرف کنی و تند تند همگی دستها و صورتتون و بشورید 

این شستن خیلی کمک می‌کنه کنار قطره.

اگرم چشمتون احساس خشکی داشت هر ۴ساعت قطره اشک مصنوعی بریزید 

قطره رو اشتباه و غیر از ساعت مصرف کنی خیلی طول می‌کشه بیماری و بدتر از اون اینه که چشمتم عادت می‌کنه 

دوز قطره برای بچه ها و بزرگسال متفاوت هست و نباید مثل من قطره بچت و بریزی تو چشمات که اوت موقع مثل من درمانت طول می‌کشه 😶

برا من برا دخترم پماد نوشت که اونم یه شب زدم چشمش خیلی باد کرد صبحش و خیلی ترسیدم پماد و قطع کردم فقط قطره ریختم که اون خوبش کرد 

ولی برا خودم فقط قطره بود پماد ننوشت

دقیقا ما هم زمستون این بیماری مزخرف و همگی گرفتیم. درمونش اینه که حتما بری دکتر و قطره ای که اون می ...

الهی چقد سخته این ویروس لعنتی..  وای من بعدا فک کردم حساسیته نگو علائم همین ویروسه. گلو دردمم خوب نمیشه. چشام باز نمیشه. چه اطلاعات خوبی دادی ممنونم عزیرم

الهی چقد سخته این ویروس لعنتی..  وای من بعدا فک کردم حساسیته نگو علائم همین ویروسه. گلو دردمم خ ...

دقیقا منم میگم بدتر از کروناست اصن 🤕 

ان شاالله هرچه زودتر خوب میشین

برا من برا دخترم پماد نوشت که اونم یه شب زدم چشمش خیلی باد کرد صبحش و خیلی ترسیدم پماد و قطع کردم فق ...

ب من داروخونه قطره باکتی ماید داده گفته هر ۶ساعت. اما اصلا انگار اثر نداشته.  تازه حس میکنم قدرت چشاییمم خیلی کم شده