2777
2789
عنوان

ویروس، جدید و قی کردن چشم

| مشاهده متن کامل بحث + 4409 بازدید | 26 پست
ب من داروخونه قطره باکتی ماید داده گفته هر ۶ساعت. اما اصلا انگار اثر نداشته.  تازه حس میکنم قدر ...

اره باکتی ماید ۲۰٪ برا بزرگسال دقیقا.

ولی باید ۴ساعت می‌گفت. برا منم داروخانه اشتباه ۸ساعت نوشته بود اثر نکرد رفتم یه دکتر دیگه ،گفت دیگه چشمت عادت کرده به این و یه قطره دیگه نوشت در کنار اشک مصنوعی ۴ساعت یه بار 

برا گلو اینا هم که برا من قرص گیاهی اینا فکر کنم نوشته بود 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله عزیرم. اصلا ی عالمه دارم فقط ببخشید چرک پاک میکنم از چشمام. نمیدونم چطور انقد سریع تولید میشه

ببخسید شما چطور خوب شدید؟ یک هفته اس گلو درد دارم موقع قورت دادن آب دهنم خیلی اذیت میشم 

چشامم قی میکنه

خدایا شکرت  
ببخسید شما چطور خوب شدید؟ یک هفته اس گلو درد دارم موقع قورت دادن آب دهنم خیلی اذیت میشم  چشامم ...

سلام عزیزم باید بری دکتر بهت قطره میده برا چشمات و فک میکنم بتامتازون هم برا حساسیت میده