2777
2789
عنوان

اینایی که پول میخوان

208 بازدید | 14 پست

این کسایی که جدیدا تو نینی سایت زیاد هم شدن و هی تقاضای پول دارن اونم میگم قرض بدین پس میدم

نظرتون چیه

تعداد رای : 32
نظرسنجی
باور میکنم کمکم میکنم
5
15%
باور ندارم کمکم نمیکنم
16
50%
کلاه بردارن
11
34%
اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امروز یه تاپیک بود میگفتن تو میوه فروشی شیرینی فروشی میان میگن برای منم بگیر من تاحالا ندیدم !

تو مشهد زیادن به شدت

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود  

به ۲نفر اینجا کمک کردم. امیدوارم بحق بوده باشه

ولی ازین ببعد قصد ندارم کمک کنم

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

تقریبا هرروز یه تاپیک میبینم که درخواست کمک جدی دارن

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
امروز یه تاپیک بود میگفتن تو میوه فروشی شیرینی فروشی میان میگن برای منم بگیر من تاحالا ندیدم !

من خیلی دیدم. خانمه اومده بود به یکی میگفت برام لیمو ترش بگیر. 

یکبار دیگه دیدم. به یکی میگفت برام هندوانه بگیر 

تعلیق میشن بزنن 

همه کاربری جدیدن

شمافقط کمک کردی حتی اگه اوناناحق خواستن  دلت شادباشه همیشه

خیلی دوس دارم درحد توانم کمک کنم ولی واقعا وقتی فکرشو میکنم ممکنه دروغ بگن و این کار من باعث تشویق و ادامه دادن به این کارشون باشه، ترجیح میدم تا مطمعن نشدم کمک نکنم

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜