2777
2789
هروقت رسیدی به آقابگومنوبطلبه.....لطفابرام اینکارروبکن🙏

حتما عزیزم حتما 😔

از داره دنیا منم و یه ستاره که تمام تلاشمو واسه سلامتیش میکنم ،دختر زیباروی من تمام تلاشم و واسه سلامتیت میکنم اگر امضامو خوندی واسه سلامتی دخترم دعا کن دوست مهربونم🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای مرسی اینقدر هول شدم ندیدم چی نوشتم😂😂😂

انشاالله ههمون حاجت روا بشیم بعضی از کامنتها رو میخونم  خودم خجالت میکشم از امام رضا حاجتی داشته باشم 🥺

سلام با افتخار کورد  هستم .اگه پیام دادی جواب ندادم بدون با   مغز زنگ زده بحث نمیکنم اینو یادت باشه.                           
حتما عزیزم حتما 😔

خیلی خیلی ممنونم💚

آلفا هستم👊                                                                 وقتی بیست سالم بود دوست داشتم با یکی روجدول کنار خیابون راه برم                                                               اااااااااااماکسی نبود....الان سی سالمه دیگه دلم نمیخواد       هرچیزی به وقتش قشنگه                                                                                                                                                                                                     
نمیدونم یکم باشوهرم بحثم شده ازطرفی درگیره خونه ایم باید زود برگردیم اسباب کشی کنیم از امام رضا فقط ...

انشالله حاجت روا بشی عزیزم 🤲

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔
خیلی خیلی ممنونم💚

شما هم برای دختر من دعا کن ....

از داره دنیا منم و یه ستاره که تمام تلاشمو واسه سلامتیش میکنم ،دختر زیباروی من تمام تلاشم و واسه سلامتیت میکنم اگر امضامو خوندی واسه سلامتی دخترم دعا کن دوست مهربونم🌹
شما هم برای دختر من دعا کن ....

چشم.....براش آیه الکرسی میخونم

آلفا هستم👊                                                                 وقتی بیست سالم بود دوست داشتم با یکی روجدول کنار خیابون راه برم                                                               اااااااااااماکسی نبود....الان سی سالمه دیگه دلم نمیخواد       هرچیزی به وقتش قشنگه                                                                                                                                                                                                     
حتما چشم 

یه دنیا ممنون🙏💚

چشم.....براش آیه الکرسی میخونم

ممنونم توی ذهنم هک شدی مخصوص از طرفت دعا میکنم 🌹🤚

ممنونم توی ذهنم هک شدی مخصوص از طرفت دعا میکنم 🌹🤚

باگریه تایپ میکنم خیلی خیلی ازت ممنونم.....به آقابگوفریمان دلش برات تنگ شده....فریمان روبطلب