2777
2789
عنوان

سوسپانسیون آموکسی سیلینه خارجی یخچالیه؟ توروخدا بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 25 پست
وای دیروز دادم دخترم ازش الانم دادم چیزیش نشه

کاش اول میپرسیدی ازمون بعد میدادی 

دیگه یکم بیدار بمون حواست بهش باشه 

شیر بهش بده بخوره 

چیزی نمیشه فوقش بالا میاره 

خواهشا بنداز بره 

اون ۲۵ و دما و ...برا قبل اب قاطی کردن هست 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش اول میپرسیدی ازمون بعد میدادی  دیگه یکم بیدار بمون حواست بهش باشه  شیر بهش بده بخوره ...

نمیدونستم 

الان میندازمش 

خدا کنه چیزیش نشه دخترم  وای

داروخونه هم نگفت آخه احمق

کاربری قبلیم با ۲ سال سابقه عضویت تعلیق شد...در انتظار مادر شدن
نمیدونستم  الان میندازمش  خدا کنه چیزیش نشه دخترم  وای داروخونه هم نگفت آخه احمق

بذار یخچال 

فردا بپرس 

اصلا هم بهش نده دیگه 

من مطمئنم یخچالی هست 

چون هر دارویی با اب قاطی شه باید بره یخچال اینو یادت باشه عزیزم

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

وای دیروز دادم دخترم ازش الانم دادم چیزیش نشه

عزيزم از ديروز تا حالا  اگر قرار بود عارضه بده معلوم ميشد نگران نباش. فقط ٢٥ درجه گاهي قبل از باز شدنه. بايد درست بخونيد. 

تهوع استفراغ تب، بيحالي پيدا نكرده كه انشالله؟

خيلييي تاره هيچي ديده نميشه

اين كه عكسش تاره 

امشب سر بچه تونو كني بالاتر بذاريد و سعي كنيد به پهلو بخوابه و مراقب باشيد . تا ميتونيد مايعات بخوره. اونم بندازيد دور. دارو معمولا دماي روش مال قبل از مخلوط شدنه. اگه مخلوط كرديد رنگش يه چيز بود و امروز يه رنگ ديگه قطعا فاسد شده. 

راستي اصلا نوع خارجي و بخصوص هندي نخريد. همون ايراني از بقيه بهتره. 

مراقب دماي بدنش هم باشيد تا فردا. فردا طبق دستور پزشكش عمل كنيد فقط با داروي تازه و ايراني. خدا زودتر كمك كنه كوچولوتون سلامت بشه