2777
2789

وای خدای من سه تا خواهر شوهر دارم 

یکیشون ماه ماهه 

سومی ماهه 

ولی امان از دومی آشغال ترینها هم جنس مادرشه  اصلا باهاش در ارتباط نیستم ده ساله عروسشونم ۵بار خونش نرفتم 

میشه دعا کنی به خواسته دلم برسم  ؟   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ک خواهرشومو مسدود کردم از همه برنامه های مجازی و ازتوی مخاطبین گوشیم.هیچ راه تماسی براش نزاشتم 😁😁😁

توروخدا منو لایک نکنید،ممنون،رَبِّ   لا   تَذَرْنی   فَرْداً    وَ    أَنْت   خَیْرُ الْوارِثین
من ک خواهرشومو مسدود کردم از همه برنامه های مجازی و ازتوی مخاطبین گوشیم.هیچ راه تماسی براش نزاشتم 😁 ...

این بنظرم بهترین کاره اگه من با زن داداشم اینجوری کنم راضیم منو مسدود کنه 

این بنظرم بهترین کاره اگه من با زن داداشم اینجوری کنم راضیم منو مسدود کنه 

خواهرشوهر من بی محلی نمی کنه،  دقیقا برعکس، جلوی شوهرم خیلی ادا در میاره ک مثلا اون خوبه .

توروخدا منو لایک نکنید،ممنون،رَبِّ   لا   تَذَرْنی   فَرْداً    وَ    أَنْت   خَیْرُ الْوارِثین
خواهرشوهر من بی محلی نمی کنه،  دقیقا برعکس، جلوی شوهرم خیلی ادا در میاره ک مثلا اون خوبه .

مادرشوهر منم دقیقا جلو پسرش ادا در میاره پشت صحنه آدمو میخوره نوشابه هم روش

مادرشوهر منم دقیقا جلو پسرش ادا در میاره پشت صحنه آدمو میخوره نوشابه هم روش

خواهرشوهر من شوهرمو خیلی یاد میده ،مار ۷ خطه، ن فقط برای من ک زنداداششم،  برای همه جنس خرابه

عزیزم خوبی زیاد تبدیل به وظیفه میشه 

اون الان فک میکنه تو وظیفته که بهش خوبی کنی 

زیادی داری تحویلش میگیری 

مامان منم از اول ازدواجش خیلی خیلی خوبی میکرد به عمه هام 

ولی زنعموم بی خیال اوناس اصلا و اصلا عمه هامو پَشکَل هم حساب نمیکنه 

یا صاحب الزمان                                                     تو که یک گوشه چشمت غم عالم ببرد / حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد