2777
2789

یعنی باعث شدن من تنها آرطدم و هدفم و دلیل زندگیم این باشه ک بکنم از این کشور کوفتی برم

یه مشت آدم حق به جانب پرخاشگر کمالگرای بی ادبن، حتی مادر پدرم با اینکه ادعای روشن فکری دارن یه دیکتاتور تمام عیارن که فکر میکنن همیشه حق با خودشونه ، میگم مامان بابا تراپیستم اینجوری میگه میگن گوه خورده اون چرت و پزت میگه یعنی کاملا فقط خودشونو قبول دارن به زور منو وادار میکنن کنار کسایی ک حالم ازشون بهم میخوره و انرژی و حس بدی بهم میدن بمونم

سر کوچیک ترین چیزا غر غر میکنن و حرص میخورن اگه ببینن نه واقعا حق با طرف مقابله صداشونو میبرن بالا و توی جمع توهین میکنن

بعد جالب اینه از من ایراد میگیرن میگن تو سن بدی هستی فقط منم منم میکنی! حالا من دلیل نفرتمو نگم بهتون بهتره!!!!!درکل فقط دلم میخواد برم از این کشور یکم دور شم از این آدمای سمی:)))))

*قانون مورف*           خدا زلفای در باده، خدا ایران آزاده:)))     Naturalistic☘  طبیعت گرا☘     یه لبخند، یه قطره اشک، یه دره، یه خواب ابدی........

نون پنیرم ببر گرسنه نمونی🐍

شازده کوچولو به حرفش ادامه داد : « شماها خیلی زیبایید اما تو خالی هستید برای شما نمی شود مرد البته مطمئناً گل من هم از نگاه یک رهگذر عادی ،شبیه شماست؛ اما برای من او خیلی مهمتر از همه ی شماست،به خاطر اینکه او تنها گلی است که به او آب داده ام،تنها گلی که او را در زیر حباب شیشه ای قرار داده ام ،تنها گلی که برایش حفاظی درست کرده ام،تنها گلی که کرمهای روی آن را کشته ام البته به جز دو یا سه کرمی که برایش تبدیل به پروانه شوند او تنها گلی است که به غرولندها یا خودستاییها،یا گهگاه سکوت او گوش داده ام. به خاطر اینکه او گل سرخ من است.🧸🫀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین باید تحمل کنی 

من 4 ساله اسیر مطلقم 

باز مدرسه میرفتم خوب بود 

دقیقا بابام میگه تو نمیفهمی ......

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂

حیف جروزشو ندارم وگرنه خیلی وقت پیش خودمو میکشتم راحت میشدم از دستشون. یجا خوندم نوشته بود کسی ک به خودکشی حای فکر میکنه زنده نیست!!!خیلی دقته مرده:))))و منی که هرلحظه این فکر به سرم میزنه ولی میگم بیخیال این آدمای چیپ ارزششو ندارن!

*قانون مورف*           خدا زلفای در باده، خدا ایران آزاده:)))     Naturalistic☘  طبیعت گرا☘     یه لبخند، یه قطره اشک، یه دره، یه خواب ابدی........
تراپیست چیست؟؟

همون روانشناس خودمونه دیگه تراپیست عامیانه شده واس همون گفتم اینا اثرات توییتره😂

نون پنیرم ببر گرسنه نمونی🐍

😂😂😐😐مرسیییییی

منم دلم میخواد برم ولی پول ندارم

من میخوام درسمو خیلی خوب بخونم ک برم ولی لعنای اعصاب نمیزارن ک برام اصلا نمیتونن درکم کنن

۱۷

طبیعیه ، اکثرا تو این سن از جمله خودم با خانواده درگیر بودم ، و بنظرم بدترین ادمای دنیا بودن ، اما واقعا اینطور نیست ، 

زاویه دید شما با خانوادتون متفاوته و همین باعث اختلافه گاهی اوقات کمی بی درک هستن ولی در کل شما مو میبینی و اونا پیچ مو !! من ک خودم بززگتر شدم ب خیلی چیزا پی بردم و حق دادم 

سعی کن ب حرفشون گوش بده اونا بدتو نمیخوان ، شاید بد حرف بزنن بخاطر بلد نبودن اما در نهایت تنها کسایی ک شمارو همیشه حمایت میکنن خانوادن

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤
من میخوام درسمو خیلی خوب بخونم ک برم ولی لعنای اعصاب نمیزارن ک برام اصلا نمیتونن درکم کنن

منم 

میخوام درس بخونم میان میرینن تو اعصاب ادم

البته معلما هم اینجورین گوه میکنن تو اعصابم

ببین باید تحمل کنی  من 4 ساله اسیر مطلقم  باز مدرسه میرفتم خوب بود  دقیقا بابام می ...

این حق به جانب بودنشون و عین بچه رفتار کردنشون خیلی آزار دهندست من علنا بهشون گفتم، گفتم اگر من یروز بچه بیارم سعی میکنم براش مادر خوبی باشم و درکش کنم و مقل شما فقط منم منم نکنم:))))