2777
2789
عنوان

حالم دیگه داره از خونوادن بهم میخوره/:

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 28 پست
ای بابا این چ زندگیه ایه حتی پدر و مادرتم دیکتاتورن!؟

از این میسوزم واسه بقیه ننه باباها افاده میان که بچم عالیه هیچ نقصی نداره و تریقه ی درست برخورد با بچه رو یادشون میدن میگن به بچتون زیاد فشار نیارید پس چرا واس من اینجوری نیستیدددددددد

*قانون مورف*           خدا زلفای در باده، خدا ایران آزاده:)))     Naturalistic☘  طبیعت گرا☘     یه لبخند، یه قطره اشک، یه دره، یه خواب ابدی........
این حق به جانب بودنشون و عین بچه رفتار کردنشون خیلی آزار دهندست من علنا بهشون گفتم، گفتم اگر من یروز ...

وای اره اره 

مامانم میگه میبینمت

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طبیعیه ، اکثرا تو این سن از جمله خودم با خانواده درگیر بودم ، و بنظرم بدترین ادمای دنیا بودن ، اما و ...

اخه من دلیلشو نگفتم بهتون یذره خجالت اوره ولی عقلم میشکه میدونم چی درسته و چی غلط:)))پدر مادر من کلا تو یسری مسائل بشدت افراطی ان که این هنه ی اطرافیان و ناراحت کرده و همه بهشون میگن ک کارشون اشتباهه ولی ماملن بابام فقط حرف خودشونو قبول دارن- من یه آدم نسبتا آرومم تایپ شخصیتیم INTJهستش اگر بخونید متوجه میشبد و مت فقط خط قرمزم احترامه که فقط دارم گیر آدمای پرخاشگر بی ادب عصبی میوفتم

*قانون مورف*           خدا زلفای در باده، خدا ایران آزاده:)))     Naturalistic☘  طبیعت گرا☘     یه لبخند، یه قطره اشک، یه دره، یه خواب ابدی........
منم  میخوام درس بخونم میان میرینن تو اعصاب ادم البته معلما هم اینجورین گوه میکنن تو اعصابم

اصن این دنیا خیلی چیزا به ما جوونای ایرانی بدهکاره:)))

وای اره اره  مامانم میگه میبینمت

وابییییی دیدی؟؟؟؟همیشه فکر میکنن همه چیزو میدونن من اونروز داشتم سه ساعت تمام بهشون یه چیزی رو که هفته ها روش تحقیق کردم و میگفتم تهش گفتم تو بچه ای نمیفهمی حق با ماعه/////: بابا کاماااااااااان بسهههههه

اخه من دلیلشو نگفتم بهتون یذره خجالت اوره ولی عقلم میشکه میدونم چی درسته و چی غلط:)))پدر مادر من کلا ...

ببین پدر مادرا ممکنه خیلی اشتباه کنن تو نحوه رفتارشون من اینو قبول دارم ، ولی اینجوری فکر کن ک جور دیگه ای بلد نیستن ، خودشون هم اینجوری بزرگ شدن و تحت تاثیر همون تربیت هستن ، اما ماها ک نسل با سواد تری هستیم و مطالعه داریم باید سعی کنیم ب طریقی با خانوادمون مدارا کنیم ، زندگی بدون خانواده واقعا سخته ! مهاجررت بی نهایت سخت و طاقت فرسا هست ! خانواده تا زمانی ک هست متوجه حضورش نیستیم ولی اگر نباشن انگار کل دنیا خالی شده ! 

بهشون محبت کن مطمئن باش اروم اروم اوناهم نرم میشن !

انقد مشکلات فکری و اقتصادی زیاده ک همه عصبی شدن ، درکشون کن و مهربون باش و ب حرف هاشون گوش کن❤️ ی نصیحت خواهرانه هم میکنم هیچوقت ب هیچ پسری اعتماد نکن ! و هرگز تسلیم خواسته هاش نشو حتی اگر از عشقش مردی ❤️ 

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤
ببین پدر مادرا ممکنه خیلی اشتباه کنن تو نحوه رفتارشون من اینو قبول دارم ، ولی اینجوری فکر کن ک جور د ...

گلم شاید باورت نشه خونوادم منو از همه متنفر کردن واقعا نمیتونم به هیچ پسری فکر کنم:)))من واقعا غربت و ترجیح میدم بهتر از این محیطه و اینکه من همیشه سعس میکنم درک کنم طرف مقابلم رو هم ولی درک متقابل هم میخام:)))))

گلم شاید باورت نشه خونوادم منو از همه متنفر کردن واقعا نمیتونم به هیچ پسری فکر کنم:)))من واقعا غربت ...

ببین من خودم بچه پر چالشی بودم😁 همیشه درگیر بودم باهاشون واسه همین میفهمم چی میگی ، و حقو هم ب تو میدم هم ب خانوادت ! ولیی خودم خیلی مسائلی ک تو دوره جوونی فک میکرم درسته ، الان ک با تجربه بیشتر بهش نگاه میکنم حق رو ب پدر مادرم میدم ، مطمعنم شما هم ازین دوره بگذرید همینطور میشه ، مهاجرت خیلی سخته ، داییم با ۳۰ سال کم اورده تو کشور غریب انقد چالش های مختلف ب وجود میاد و باید تنهایی از پس همه چی بر بیای ، این چالش ها واسه یه دختر بخاطر روحیه حساس ترش چند برابر سخت تر هم هست !! باهاشون مدارا کن میگذره ! من با مامانم روزی نبود ک دعوا نکنیم ! اما الان بهترین دوست همدیگه شدیم

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤
ببین من خودم بچه پر چالشی بودم😁 همیشه درگیر بودم باهاشون واسه همین میفهمم چی میگی ، و حقو هم ب تو م ...

امیدوارم بگذره:))))

ولی دور و بریا واقعا از چشمم افتادن دلم میخواد تنهایی یه جای دور زندگی کنم و همه ی مسئولیت های سختش رو هم میپذیرم🙂

وابییییی دیدی؟؟؟؟همیشه فکر میکنن همه چیزو میدونن من اونروز داشتم سه ساعت تمام بهشون یه چیزی رو که هف ...

هعیییی دست رو دلم نزار که خونه 

اما چ میشه کرد 

هعیییی دست رو دلم نزار که خونه  اما چ میشه کرد

عب نداره- چون بگذرد غمی نیست -به هر حال که...

با درون پر ز خون درحال لبخندیم ما:))))

عب نداره- چون بگذرد غمی نیست -به هر حال که... با درون پر ز خون درحال لبخندیم ما:))))

دیقا 

فعلا که میخام بخونم برم دانشگاه 

یه پله میفتم جلو

دیقا  فعلا که میخام بخونم برم دانشگاه  یه پله میفتم جلو

موفق باشب گلم امیدوارم به هرچی میخوای برسی-❤