2777
2789

دیروز کیتم مثبت شد کاملا پررنگ روز ۱۶ بود 

روز ۱۱ سیکل سونو کردم بزرگترین فولیکول ۱۱.۵ بود

ممکنه با این شرایط باردار بشم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فولیکول روزی ۲ میل حدودا رشد داره‌ تقریبا ۲۰ میل ازاد شده و بله شانس بارداری دارید  ۲۰ یا ۲۱

اخه با کلی دارو لتروزول و سینال اف از روز ۴سیکل تا ۱۱ فقط ۴نیل رشد کرده بود ممکنه بعد روز ۱۱ رشدش بیشتر بشه؟

اخه با کلی دارو لتروزول و سینال اف از روز ۴سیکل تا ۱۱ فقط ۴نیل رشد کرده بود ممکنه بعد روز ۱۱ رشدش بی ...

بله من روز ۱۰هم ۱۲ و نیم بود ۲ تا امپول زده بودم قبلش بد گفت باز همون روز یه امپول بزن و روز ۱۲ شوده بود ۲۳

مگه امپول اچ سی جی نداده بود

نه از روز ۴ روزی ۳تا لتروزول و روز ۹ دو تا دز ۷۵ سینال اف داد سونوی روز ۱۱ رو دید گفت درمان رو ادامه نمیدیم با این‌شرایط و با توجه به ذخیره تخمدان داغونم درمان رو متوقف کرد

بله من روز ۱۰هم ۱۲ و نیم بود ۲ تا امپول زده بودم قبلش بد گفت باز همون روز یه امپول بزن و روز ۱۲ شوده ...

دکتر من گفت کوچیکن درمانم رو متوقف کرد😔شنا باردار شدی با این فولیکول؟