2777
2789
عنوان

مامانم بهم فحاشی کرد

154 بازدید | 18 پست

مامانم کلا آدمیه که من واسش مهم نیستم ، همیشه بهم میگه حرف نزن ، نخند ، آرایش نکن ، بیرون نرو 

امروز باهاش قهر کردم بعد وقتی اومدیم خونه کلی حرفای خیلیییییی زشت و فحشای بدی بهم داد ، بعدم گفت تو عقده داری شوهر کنی 

گفت داری پیر میشی بدبخت ولی من همه خوشیام کردم 

درضمن من ۱۹ سالمه 

بچه ها اصلا حالم خوب نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نشنیده بگیر 

مادره دیگ

منم مادرم فوت کرده دلم براش تنگ میشه ی وقتایی ی حرفایی بهم زده الان یادم میاد دلم میشکنه اما باز میگم خوبی هاش خیلی بیشتر بود مادر بود کاش بود فقط....

مادر منم همینه منم خیلی وقته قهر و سر سنگین دوهفته یبار میرم‌زود برمیگردم امروز باز بحثم شد با مادرم چن روز اعصابم‌راحته  توهم سعی کن ی شوهر خوب بکنی ک بری دیگه نیای سمت همچین ادم سمی

خدایا دمت گرم ولی اخرش نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 
حق به مامانت میدم .خودم همسن تو بودم خیلی جیگر مامان خون کردم ولی آلان ک متاهلم میبنم حق با مامان بو ...

مامانی که بچه شو خورد میکنه هیچ حقی نداره مگه ماها به زور دنیا اومدیم باید اونی که بچه دار میشه پی همه چیو به تنش بماله و بچه سالم تربیت کنه نه دلشکسته و بیمار روانی 

منم موقع مجردیم مامانم حرف ناراحت کننده زیاد بهم میزد بعضی وقت ها فحشمم میداد  و منم مث تو 

ولی الان که خودم مادرشدم درکش می کنم 

بچه ها بعضی وقتا ر‌وان مادرو خراب می کنن نمی فهمه بدبخت جدی نگیر 

هزار بارم قربون صدقه مون میرن فقط کافیه یبار فحش بدن