2777
2789
چه سوالی

این ماه باردارم اگر آره جنسیتش چه میشه؟

😍به آرزوهایم قول رسیدن داده ام ۰۰۰به همین زودی به آنچه که می خواهم میرسم ۰۰۰به دست خواهم آوردهر آنچه آرزوست ب امیدخدا۰۰۰کسی از توکل به خدا پشیمون نشده😍خدایاشکرت پروردگارا سپاس خداونداسپاسگزارم۰۰۰  سال ۱۴۰۲ سال برآورده شدن آرزوهامه به همین زودی ان شاالله صاحب خونه و بچه میشم به خدایم ایمان قلبی دارم   مطمئنم همین طور که من می‌خواهم میشه به زودی ۰۰۰دوقلو پسرام میان تو دلم و شروع به ساخت خونه میکنیم ب یاری خدا     

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

در مورد ازدواجم كي ازدواج ميكنم؟ تهراني يا همشهري

مهر ۱۴۰۳غریب 

حس ششم هم نیستم واقعا

کاربر محدثهجون ❤️قلب_شیشه_ای°°❤️ermi❤️nyli❤️ کاربرای مهربون قدیم درخاست بدید به من اگ با کاربری جدید هستید
من حس ششمی نیستم ولی اگه میخوایید ازعاقبت کاری آگاه بشید راهکارش میدونم

چگونه

کاربر محدثهجون ❤️قلب_شیشه_ای°°❤️ermi❤️nyli❤️ کاربرای مهربون قدیم درخاست بدید به من اگ با کاربری جدید هستید

دخیا من حس ششمم قویه البته چهره خوانی میکنم با عکس 

😌گویند ک هر تیره شبی را سحری هست خدایا روزی صد هزار بار شکرت بابت تو دلی که بعد از انتظار بهم دادی  خدا جونم مراقب حسامم باش و سالم تو بغلم بزارش   دوستت دارم قلب مامان روح بابا منو بابایی با عشق منتظر لمس دستاتیم

#عاقبت_کار

اگر کسی از امری آگاهی ندارد و یا در پی پاسخ نتیجه و عاقبت امری میباشد ،در یکی از #شب_دوشنبه یا #شب_پنجشنبه سوره زلزال را قبل از خوابیدن هفت بار بخواند و سپس بگوید :

یا مَلئکَةُ رَبِّی بِحَقِّ هَذِهِ السُّورَةِ وَ مَن اَنْزَلَهَا وَمَن نُزِلَتْ عَلَیْهِ وَبِحَقِّ اَسْمَاءِ الله عَلَیْکُم وَ ایَاتَهَ التَّامَّهِ کُلَّها اِلاّ ما اَخْبَرْ تُمُونِی فِی لَیْلَتِی هَذِه کذا و کذا

در خواب به جواب مقتضی خواهد رسید و از نتیجه و عاقبت کار اگاه خواهد شد

❗️به جای کذا حاجت خود را بگوید

📖چشمه رستگاری ص 65

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم