2777
2789
عنوان

مادرها لطفا کمکم کنید

47 بازدید | 4 پست

من مادر یک پسر سه ساله ام  سه سال و دوماه داره

امروز برای اولین بار  بردمش مهد 

و به محض ورود به مهد رفت سراغ اسباب بازی ها و وسایلی که تو قفسه ها بود .

مربی و مسئول مهد زیر نظرش گرفتن و گفتن به همه ی‌وسایل دست میزنه و اجازه گرفتن بلد نیست و تو خونه باید براش قانون و نظم یادش بدی 

مربی بهش اجازه نمی‌داد و پسرم اصرار میکرد و و می‌گفت اون وسیله رو بده بهم .

مربی گفت حتی وقتی اجازه نمی‌دم هم گوش نمیکنه به حرفم و نمی‌دونیم ما از عهده اش برمیاییم یا نه .می‌گفت اولین بچه ای هست که اینجوری می‌کنه 

از وقتی اومدم همش تو فکرم آیا پسرم غیر عادیه ؟؟؟

اتل متل توتوله

بیخیال بابا پسر بچه ها خیلی شیطونن 

ولی من پسر اولم خیلی با سخت گیری اجازه بگیر اتاقت بازی کن روی زیر انداز غذا بخور دستمال داشته باش موقع دستشویی همه اینها بزرگ کردم نمیدونی چقدر راحت بودم وقتی مدرسه رفت مهمونی میرفتم همه از ادبش تعریف میکردن اما پسر دومم انگار نه انگار حرف میزنی باهاش 😒اما هنوز سه ساله است

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

:/اونجا غسالخانس ن مهد نبرش

...دختر منم سه سال و نیمشه باشگاه میبرم اما گفتم اصلا در قید یادگیری نیستم نمیخوام بشه میخام ارتباط بگیره با همه

دوستای گلم میشه هر کی امضامو خوند ی صلوات بفرسته ک خدا کمکمون کنه و گره از مشکلمون وا بشه♥️خبرم کنین منم برای شما میفرستم دعای نی نی سایتیا بدجور میگیره🥲

واااا

بچه سه ساله آخه؟؟!!! 

از الان باید بهش یاد بدی اینچیزا رو اونم نه مستقیم کاملا غیرمستقیم و بازی و داستان گفتن باید بهش یاد بدی اینچیزا رو بعدم نباید سخت بگیری 

ینی انتظار دارن هر چی گفتن بچه بگه چشم و اجازه بگیره!