2777
2789
عنوان

سرکار گریم گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 691 بازدید | 34 پست
من تو موقعیت های بد وسخت اصلا گریم نمیاد :/ سنگ میشم انگار فکر میکنم ذاتیه اینا مثلا بعضیا راحت اشکش ...

بدی داستان من می‌دونی کجاست؟ کارفرمام برگشت گفت فکر نمیکردم انقدر ضعبف باشی

بعد من اون لحظه پودر شدم

لطفا تو تاپیکهای مهاجرت، ادامه تحصیل و لاغری تگم کن
چیکار کردی که بهتر شدی؟

ذهنی با خودم تمرین میکردم 

خودمو تو موقعیت بحث و دعوا میذاشتم و ب خودم میگفتم تو از پسش برمیای و قوی باش 

و همش ب خودم میگفتم گریه کنی باختی باید قوی باشی 

اینقد ذهنی تمرین کردم ک تاثیرشو گذاشت بالاخره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم سر پایان نامه و اذیت استاد راهنما و همکاری نکردنش گریه ام گرفت دخترم پیشم بود ناراحت شد.استاد دا ...

خاک برسرش

شماره ۱ امضا  و خیر گریه نشانه ضعف نبست وقتی موقع بحث گریت میگیره اجازه بده اشکات بیان و اصلا ...

ممنون از جوابت عزیزم

منم دقیقا نظرم مثل توعه 

کارفرمام گفت فکر نمیکردم انقدر ضعبف باشی 

با همون گریه برگشتم گفتم ربطی به ضعف نداره، این بروز احساساتمه، بعضیا عصبانیت رو با داد تخلیه میکنن، من با گریه 

حدس بزن کی داد میزنه وقتی عصبانیه؟ اون:))))

من اینطوریم و همیشه فکر میکردم که بقیه زورگو هستن،اما  بعد یه نفر بهم گفت مشکل از تو هست گف ...

ممنون از جوابت عزیزم

ممنون از جوابت عزیزم منم دقیقا نظرم مثل توعه  کارفرمام گفت فکر نمیکردم انقدر ضعبف باشی&nbs ...

خیلی ها اینطوری فکر‌میکنن شما جدی نگیرشون

بهتر از داد زدن هنگان عصبانیته 

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.
ذهنی با خودم تمرین میکردم  خودمو تو موقعیت بحث و دعوا میذاشتم و ب خودم میگفتم تو از پسش برمیای ...

ممنون از جوابت عزیزم 

چجوری واقعا؟ 

من افسردگی داشتم برا همون اصلا نمیتونستم حرفمم بزنم یک کلمه میگفتم یه ساعت گریه میکردم  اگه غریبه هم حرفی میزد بازم نمیتونستم جوابشو بدم چون چشام زودپراشک میشد ولی الان تحت درمانم دیگه اینجوری نمیشم فقط موقع پریودام اونم تو خلوت خودم گریه میکنم

من افسردگی داشتم برا همون اصلا نمیتونستم حرفمم بزنم یک کلمه میگفتم یه ساعت گریه میکردم  اگه غری ...

میتونم بپرسم چه قرصی میخوری؟ و افسردگیت از چه نوعی بود ؟ ناشی از اضطراب

میتونم بپرسم چه قرصی میخوری؟ و افسردگیت از چه نوعی بود ؟ ناشی از اضطراب

قرص رو میترسم بگم بری سرخود بگیری 😅😅😅دکتر باید تایید کنه من خودم قبل بارداری چون قرص میخوردم برای باردارشدن از اون موقع حس میکردم افسرده شدم ولی بعد زایمان خیلی شدید شد دکتر گف به خاطر زایمانه الان ۷ ماهه قرص میخورم حالم خیلی بهتره اگه حال روحیت خوبه برا شما از افسردگی نیس اخلاقت اینه خیلی دل نازکی حتما