2821
2789
عنوان

خانوادم سنگ میندازن جلو پام...

185 بازدید | 7 پست

اصلا اوضاع خوبی ندارم 

مخالفت میکنن میگن اون آدم بی فرهنگیه و ارزش نداره باهاش باشی 

بهم میگن اونقدر که اونو دوست داری مارو دوست نداری 

همش بدشو میگن 

تو تاپیک قبلیمم گفتم باهاش کات کردم سر سوتفاهمایی که بینمون پیش اومد 

اونم دریغ از یه ذره احساسات،میگی من برام مهم نیست پشت سرمون چی میگن😐

با این بشر من چیکار کنم؟

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اکر دوست داره واقعا پشتش وایسا ولی اول مطمئن شو از دوست داشتنش 

منم دو سال دارم با اینا بحث میکنم 

تا بداند که شب ما به چه سان می‌گذردغم عشقش دِه و عشقش دِه و بسیارش دِه.                   کام دنیا بر لبم هرگز نشد  اما گذشت کس چه میداند چه ها برما گذشت خنده بر لب بغض دنیا خورده ایم  خنده و بغض دنیا یکجا گذشت                                   خدایا شکرت بخاطره همچی شکرت ک منو ب همه ارزوهای قشنکم میرسونی. 1399/12/7وقتی تورو دیدم نمیدونستم زندگیم انقدر تغییر میکنه.                          1402/1/11نمیدونم کدوم حرفات و باور کنم سعی دن برای موندن من توی رابطه رو یا کاراتو.                        واسه موهاتون اکر کم پشته روغن رزماری بزنید واسه مژه هاتون روغن کرچک ناخوناتون و همش مرطوب نگه دارید اب زیادبخورید واسه روشن شدن پوستتون و الورا گه کاهی بزنید
اکر دوست داره واقعا پشتش وایسا ولی اول مطمئن شو از دوست داشتنش  منم دو سال دارم با اینا بحث می ...

بعد این همه مدت دیدم یه مدت سرد شد باهام 

منم گفتم خودش میاد سمتم 

اما دیدم انگار نه انگار 

بهش گفتم میخوای با هم باشیم یا نه؟ بهش فرصت دادم فکر کنه 

دیدم شب نشده پیام داده اره ما با هم تفاهم نداریم تو خودتو خیلی بزرگ میبینی و خودتو از بقیه بهتر میدونی😐

بعد این همه مدت دیدم یه مدت سرد شد باهام  منم گفتم خودش میاد سمتم  اما دیدم انگار نه انگ ...

عزیزوم من نمیخام بینتون بهم بریزم ولی این دنبال بهونه هست برای کسی ک واست ارزش قائل نمیشه جلوی خانوادت وای نسا جون فردا بره ولت کنه خودت ی جوری میشی

تا بداند که شب ما به چه سان می‌گذردغم عشقش دِه و عشقش دِه و بسیارش دِه.                   کام دنیا بر لبم هرگز نشد  اما گذشت کس چه میداند چه ها برما گذشت خنده بر لب بغض دنیا خورده ایم  خنده و بغض دنیا یکجا گذشت                                   خدایا شکرت بخاطره همچی شکرت ک منو ب همه ارزوهای قشنکم میرسونی. 1399/12/7وقتی تورو دیدم نمیدونستم زندگیم انقدر تغییر میکنه.                          1402/1/11نمیدونم کدوم حرفات و باور کنم سعی دن برای موندن من توی رابطه رو یا کاراتو.                        واسه موهاتون اکر کم پشته روغن رزماری بزنید واسه مژه هاتون روغن کرچک ناخوناتون و همش مرطوب نگه دارید اب زیادبخورید واسه روشن شدن پوستتون و الورا گه کاهی بزنید
عزیزوم من نمیخام بینتون بهم بریزم ولی این دنبال بهونه هست برای کسی ک واست ارزش قائل نمیشه جلوی خانوا ...

یعنی میگی هیچ علاقه ای نداره بهم؟بهم گفت(من از اول میدونستم تفاهم نداریم اما خواستم بگذره که شاید درست بشه اما نشد)

من از این مطمئن نیستم که بهم علاقه داره یا نه 

اگه یه ذره علاقه هم داشته باشه دیگه هیچی برام مهم نیست

یعنی میگی هیچ علاقه ای نداره بهم؟بهم گفت(من از اول میدونستم تفاهم نداریم اما خواستم بگذره که شاید در ...

قربونت برم خاهر

اگر تفاهممم نداشتین میموند درستش نیکرد من الان با ی نفر توی رابطم از هر لحاظ با هم فرق داشتیم ولی الان عین رفتارامون مثل همه 

اینایی ک اون میکه فقط توجیهه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز