2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیز 

پسر من روز سه شنبه 31 مرداد جراحی شد وقتی که تو ریکاوری بود خوب خیلی بی قراری می کرد بعد از اینکه امد بخش منو پدرش دید کم کم آروم شد پسر من 5 سالش از 3 سالگی دکترهای مختلف گفته بودن که لوزه سوم داره اما من مقاومت می کردم حراجی نکنم و خودش خوب بشه از 4 سالگی هر شب بینش با سرم شستشو می دادم اما همیشه خدا سرما خورده بود و آبریش داشت تو دماغی حرف می زد موقع خواب خور خور می کرد بلاخره امسال تصمیم گرفتم حراحی کنم تا روز 5 شنبه کاملا خوب بود بازی می کرد صحبت می کرد و تمام غذاهای که دکتر گفته بود رو می خورد هیچ مشکلی هم نداشت صداش خیلی بهتر شده و دیگه تو دماغی حرف نمی زنه دیشب بعد از 6 روز از جراحیش گذشته دیگه تو خواب خور خور نمی کرد و راحت خوابیده بود 

من به شما می گم حتما حتما این کار و انجام بدید من خودم خیلی استرس و اضطراب داشتم قبل جراحی ساعت ها تو اینترنت بودم که چی کار کنم جراحی نکنه یا کرد بعدش چطور اما به خدا اصلا سخت نیست از سرما خوردگی های که تو طول سال می گرفت هم راحت تر بودخدا رو هزار بار شکر می کنم که خیلی راحت تموم شد 

عزیز کم  ممنونم زودتر با پاهای کوچیکت امدي به زندگی مون