2777
2789
عنوان

بنظرم زن همسایه با شوهرم دوست بوده

1023 بازدید | 35 پست

شغل شوهرم فنیه.مربوط به ساختمان.معمولا همه اهالی محله در سال یکی دوبار میان از شوهرم کمک میخان.این خانوم خیلی با شوهرم صمیمیه وقتی میاد رفتار و لبخند زدنای جفتشون منو به شک انداخت.یاده چند سال پیش افتادم که بازار بودم رسیدم زنگ آیفون و زدم بعد کمی معطلی بدون اینکه بپرسه کیه درو باز کرد شوهرم.رفتم بالا دیدم تو حال هیچکی نیس رفتم تو اتاق دیدم این خانوم با شوهرم اونجاست.البته وایستاده بودن حرف میزدن.بعد یبارم میخاست کولر بخره اومد شوهر منو با خودش برد.در حاایکه چنتا برادرشوهر داره.الانم خانومه یه خونه دیگه ساختن،چند بار دنبال شوهرم اومد رفت خونه اشو تکمیل کرد و پوله دستمزدم نمیگیره.این برام جالبه.خانومه اومده میگه شماره کارت بده اقا میگه نه .کلی تعارف

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خبری نیس انشالله 

گمون بد نگیر 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

تا الانشم خوب طاقت اوردی و چیزی نگفتی

تازه از فعل (بوده)استفاده میکنی 😶

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

همین دیگه این صحنه‌ها رو دیدین و سکوت کردین کم مونده طرف بیاد ناهار شام با شما بخوره...دیگه باید چیکار کنه تا یخورده جدی بگیرید مسئله رو نمیخوام قضاوت کنم ولی این ها مسائلی هستند که هر زنی روش حساسه

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖