2777
2789
عنوان

آدم نمک نشناس

92 بازدید | 9 پست

یکی هست تقریبا باهم دوستیم هرکاری داره به من پیام میده من کمکش میکنم بخدا تاحالا نشده به من چیزی بگه من بزارم کارش رو زمین بمونه بعد من امروز کسالت داشتم اصلا نمیتونم راه برم قرار بوده از یه سری برگه کپی بگیرم برا فردا میدونسته حال من چه شکلیه بعد رفته برا خودش کپی گرفته ولی برا من نه... واقعا برا خودم متعسفام که اینقدر ساده ام... اینقدر حالم بده که نمیدونم چیکار کنم و بهش چی بگم 

گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین (ع) /خانه آباد شدم خانه ات آباد حسین (ع) 
ازش خواسته بودی و انجام نداد؟  اگه نخواسته بکدی ساید اصلا به فکرش نرسیده

آره خواسته بودم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم دارم همچین ادمایی رو کنارم متعسافم=متاسفم

بخدا اینقدر ناراحت شدم از کارش که حد و حساب نداره... گلوم پر بغض شده که چرا این همه ساده ام 

ببین بعضیا واقعا حواسشون نیست مثل خودم اگه مستقیم میگفتی رد میکرد اره ولی خیلیا اصلا تو فاز نیستن&n ...

عزیزم آخه خیلی مستقیم بهش گفتم من نمیتونم برم... بعد رفته واسه خودش این کارو کرده ولی واسه من نه....

بخدا اینقدر ناراحت شدم از کارش که حد و حساب نداره... گلوم پر بغض شده که چرا این همه ساده ام  

ای خواهر بشینم توضیح بدم واسه اطرافیانم چیکار کردم ولطف منو وظیفه پنداشتن ووقتی انجام وظیفه نکردم دیگه بهشون برخورده میشینی گریه میکنی

ولشون کن منم ولشون کردم البته ماله من خانوادمه

ای خواهر بشینم توضیح بدم واسه اطرافیانم چیکار کردم ولطف منو وظیفه پنداشتن ووقتی انجام وظیفه نکردم دی ...

خیلی بده آخه....نمیدونی آخه میومد محل کار غذا با خودش نمیوورد از غذای من هرروز می‌خورد خودم سیر نمی‌شدم با این حال هیچ وقت هیچی نگفتم.... هرمشکلی براش پیش میومد عین خواهر کمکش میکردم